2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Két nagyobb gyerek fosztotta ki a tízévest KonyáronForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2016-03-06 10:45:20
A derecskei rendõrök õrizetbe vettek egy fiatalembert, aki a megalapozott gyanú szerint egy 10 éves kisfiútól vette el a tabletjét.

Egy konyári nõ megbeszélte két fiatalemberrel, hogy vashulladékot vihetnek el az ingatlanáról, ami miatt 2016. március 4-én 18 óra körüli idõben házánál megjelent a 19 éves Gy. Levente és 13 éves társa. A fiúk az ingatlan kapuját zárva találták, ezért fütyültek, amire kijött a házból az ott lakó 10 éves fiú, aki elmondta nekik, hogy édesanyja nincs otthon, jöjjenek vissza késõbb, majd a gyerek visszament a házba. A két fiatalember ekkor átmászott a kerítésen, amit a fiú észrevett és felszólította õket, hogy menjek el. Ezt meghallotta a fiú öccse is, aki kezében egy tablettel jött ki a házból testvére után. A tabletet Gy. Levente el akarta kérni, majd miután azt nem kapta meg, kikapta a gyerek kezébõl, majd a hívatlan vendégek kimásztak a kerítésen és elmenekültek.

A gyermekek az esetet elmondták hazaérkezõ édesanyjuknak, aki értesítette a rendõrséget. A helyi körzeti megbízott a helyszínen adatgyûjtést végezett, majd otthonaikból elõállították Gy. Leventét és gyermekkorú társát a Derecskei Rendõrõrsre, ahol a fiatalembert gyanúsítottként kihallgatták, majd bûnügyi õrizetbe vették és kezdeményezték elõzetes letartóztatását. A rendõrök a terheltnél tartott házkutatás során megtalálták az eltulajdonított tabletet, amelyet lefoglaltak és visszaadnak sértettnek. A nyomozók a 13 éves fiút tanúként hallgatták ki.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Derecskei Rendõrõrs a konyári lakos ellen kifosztás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!