2024. április 30. Kedd, Katalin, Kitti.
 
Féltékenységbõl akarta megölni exe barátját Zsákán: összevagdosta egy kaszával, utána elbújt a rendõrök elõlForrás: Hajdú-bihari Napló
Utolsó módosítás: 2016-04-19 11:05:41
Címkék: Bihari hírek
Emberölés bûntett kísérlete miatt javasolnak vádemelést a gyanúsított ellen, aki tavaly október végén nádvágó kaszával támadt egy másik férfira Zsákán – tájékoztatott a megyei rendõr-fõkapitányság. A rendõrséget az esetrõl a férfi ellátására érkezõ mentõk értesítették.

Mint arról beszámoltunk, a sértett a barátnõjével aludt, amikor a tettes a hajnali órákban rájuk törte a lakás ajtaját és gyilkossággal fenyegetõzött. Szerdán a rendõrség azt közölte, hogy a gyanú szerint B. Barnabás békülni akart a volt élettársával, ám féltékenységbõl úgy döntött, hogy megöli a nõ párját. Egy kaszával testének több pontján megvágta az 52 éves férfit, aki súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az elkövetõ tette után elmenekült.



A 46 éves támadó egy közeli házban próbált meg elrejtõzni, két órával késõbb azonban elfogták. A nyomozók az elkövetéskor használt nádvágó kaszát egy csatornába rejtve találták meg. Miután B. Barnabást gyanúsítottként kihallgatták, a bíróság elrendelte a férfi elõzetes letartóztatását.


Fotó: police.hu

HBN
Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban

A Hajdú-Bihar megyei rendõrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek. A szolgálatot ellátó állomány 13 személyt fogott el, akik közül 6 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 7 fõt a velük szemben érvényben lévõ körözés alapján. A rendõrök 10 személyt állítottak elõ, köztük 5 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 11 esetben történt.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!