2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Halálos baleset a 4-esenForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-02-01 18:24:04
Tragikus baleset történt Döge közelében a 4-es fõúton, ahol egy autó és egy tehergépkocsi ütközött, egy sérült életéért hiába küzdöttek a mentõsök.

13:10: Halálos baleset a 4-es fõúton

 

Teljes szélességében le kellett zárni a 4-es fõutat egy halálos közlekedési baleset miatt hétfõ koradélután. Az elsõdleges információ szerint egy Suzuki tartott Fényeslitke irányából Döge felé. A szembõl érkezõ kamion sofõrje a 322 –es km szelvénynél úgy tudni azt látta, hogy az egyenes útszakaszon a kiskocsi egyszer csak elkezd áthúzódni a felezõvonalon, majd folyamatosan jön szembe. A kamion vezetõje fékezéssel és oldalra kormányzással próbálta elkerülni a frontális ütközést, de csak részben sikerült, és a két jármû a jobb oldalával csapódott egymásnak. Ezután a

 

Suzuki lepattant az árokba, a kamion pedig a bal oldalban tudott megállni.

A Suzukiban ülõ férfit a tûzoltók kivágták a roncsból, de sérüléseibe belehalt. A rendõrség mûszaki szakértõ bevonásával indított vizsgálatot a körülmények tisztázására. Egyelõre nem lehet kizárni, hogy talán a Suzuki vezetõje még az ütközés elõtt rosszul lett.


13:35: Meghalt a kisvárdai balesetben sérült férfi.


12:25: Egy sérült életéért jelenleg is küzdenek a mentõk. A helyszínelés teljes útlezárás mellett, a forgalom elterelésével folyik.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!