2024. május 1. Szerda, Fülöp, Jakab.
 
Saját lakásában vágták el a torkátForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-02-03 18:56:50
Napokon keresztül hevert vérbe fagyva annak a fiatalembernek a holtteste, akit kedden éjjel találtak meg a rendõrök Pécsett. A 31 éves férfit a saját lakásában ölték meg Kertvárosban.

Az ügyet külön nyomozócsoport vizsgálja, a rendõrség emberölés gyanúja miatt indított büntetõeljárást.

Ujjlenyomatok, pecsétek, számok borítják az ajtót. Saját lakásában gyilkolták meg a 31 éves fiatalembert. Úgy tudni, elvágták a torkát. A szomszédok nem igazán ismerték, tavaly év végén költözött oda, de mindig volt nála valaki.

„Sokan jöttek-mentek, általában fiatalemberek” – mondta Sipos Béláné.

A férfi holteste napokon keresztül heverhetett a lakásban.

A fiatalembert vasárnap óta nem látták a szomszédai, kedden este két férfi akarta meglátogatni, de akkor már nem nyitott ajtót.

Ekkor felfeszítették a zárat és megtalálták a fiatelemert vérbe fagyva. Azonnal hívták a rendõrséget.

„Mindazon személyeket meghallgatjuk, akik az áldozattal kapcsolatban voltak, a helyszíni szemle bizonyítási eszközeibõl és a tanúkihallgatások eredményeibõl fogjuk majd összerakni az egészet” – mondta Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendõr-Fõkapitányság sajtóreferense.

Az RTL Híradó információi szerint felmerült a gyanú, hogy a fiatalember kábítószerrel kereskedett. Azt, hogy ez valóban így van-e, még vizsgálják a rendõrök, és azt is, hogy emiatt ölték-e meg.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!