2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Rajtaütés a drogpartinForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-03-02 10:06:17
Drogos bulin csapott le a rendõrség, még szombaton, Debrecenben. A 46 vendégbõl 45-rõl derült ki, hogy fogyasztott kábítószert. A parti zártkörû volt, csak a meghívottak mehettek be, õk is kizárólag szigorú ellenõrzés után.

Most azonban azzal kell számolniuk, hogy a buli miatt akár börtönbüntetést is kaphatnak.

Kívülrõl semmi sem mutatja, hogy a falak mögött drogos partit tartottak, ahová csak telefonos egyeztetés és szigorú biztonsági ellenõrzés mellett lehetett bejutni. Reggel kilenc órakor még javában tartott a buli, ekkor csapott le rájuk a rendõrség, de még délután is vittek el gyanúsítottat a kommandósok. A telephelyen parkoló autókat is átvizsgálták, és szinte mindegyikben találtak drogot.

„Összesen 46 fõ elõállítása történt meg a debreceni rendõrkapitányságra, közülük 45 esetben mutatott ki a kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt” – mondta Juhászné Kiss Katalin, a Debreceni Rendõrkapitányság hivatalvezetõje.

Kezek a falon, lábak terpeszben: így várakoztak a gyanúsítottak, akik között 13 nõ is volt. A termekben kis barna fiolákban a GINA nevû partidrogot, tasakokban és zacskókban fehér port, tablettákat és marihuánát találtak. A rendõrség mindenkit kihallgatott. Szabadlábon védekezhetnek, de akár két év börtönre is ítélhetik õket.

A buliban ketten rosszul lettek a kábítószertõl. Õket a megyei kórházba szállították, de néhány órával késõbb elengedték õket. Arról, hogy pontosan milyen tüneteik voltak és milyen drogot fogyaszthattak, nem kaptunk információt.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!