2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Burjánzó vadkender ültetvény - drogosok a megyébenForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-03-08 18:01:42
A magokat postán rendelte külföldrõ, melyeket január elején ültette el. Elmondása szerint eddig a növényrõl még nem „szüretelt”...

Kábítószer fogyasztás miatt ellenõrizetek a hétvégén három fiatalt a Balmazújvárosi Rendõrkapitányság rendõrei. Egyikük lakásának melléképületében 10 tõ gondosan „nevelgetett” növényt is találtak.

 

Arról érkezett bejelentés a Balmazújvárosi Rendõrkapitányságra hétvégén, hogy három helyi fiatal kábítószert fogyaszt. Az ellenõrzés során a rendõrök két 20 éves fiatalembert és egy 18 éves lányt állítottak elõ. Az elvégzett teszt, mindhármuknál kimutatta a kábítószer fogyasztást. Ellenük kábítószerrel visszaélés vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Egyikük lakásának melléképületében 10 tõ vadkendert foglaltak le a nyomozók. A családi ház melléképületében termesztett vadkendert az egyik fiatalember ültette és gondozta. Elmondása alapján a magokat postán rendelte külföldrõl. A magokat január elején ültette el, elmondása szerint eddig a növényrõl még nem „szüretelt”. A házkutatás során a termesztéshez szükséges eszközöket (világítóberendezés, szellõzõ berendezés) is lefoglalták a rendõrök. A növényállomány hatóanyagtartalmát szakértõ vizsgálja.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!