2024. május 15. Szerda, Zsófia, Szonja.
 
Hatalmas mellei nõttek a férfinekForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-03-26 18:27:43
Az 53 éves férfinek az elmúlt években kezdett minden ok nélkül nõni a melle - ma a legnagyobb nõi melleket túlszárnyalja a mérete

 

A képeket látva az elsõ szó, ami eszünkbe jutott: döbbenetes. A két hatalmas emlõvel rendelkezõ 53 éves Busty Guo Feng-nek viszont szégyenletes. A mezõgazdasági munkás kétségbeesetten keresi a megoldást, hogyan szabadulhatna meg hatalmas melleitõl, amik látszólag minden ok nélkül nõttek ki. A The Sun beszámolója szerint a férfinek 10 évvel ezelõtt kezdett nagyobbodni a mellkasa, de õ csupán súlygyarapodásnak tudta be.

Az elmúlt néhány évben nagyon nagyra nõttek és elviselhetetlenek mert folyton gátolnak a munkavégzésben a földeken. De nem tud rajtam senki sem segíteni, néha azt hiszem, hogy szándékosan nem, hogy vizsgálgathassanak - nyilatkozta Feng.

 

Dr. Zhang Lilan, a pekingi Jinan Kórház fõorvosa elmondta: 30 éves praxisában még nem találkozott ilyen esettel, ugyanis Feng úr minden módon férfi, leszámítva hatalmas melleit. Vizsgálták azt is, hogy lehet-e ez mezõgazdasági szennyezõ anyagok, vagy mérgek következménye, de a tesztek során semmire nem bukkantak. Kizárták a rák lehetõségét is, így már csak egy következtetésük maradt az orvosoknak: a férfinak genetikai okok miatt jelenik meg a túlsúlyt a mellszöveteiben. Az orvosok egyelõre visszautasították azt a lehetõséget, hogy mûtéti úton távolítsák el az emlõket, ugyanis a vizsgálatok tovább zajlanak.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!