2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Hatéves gyerekre támadt egy kutyaForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-04-14 15:10:29
Stabil állapotban, kórházban van egy hatéves kisfiú, akit a saját házuk udvarán támadott meg a hétvégén a szomszédjuk kutyája Berettyóújfalun. A gyerek a fején és a nyakán sérült meg súlyosan.

Saját lakásuk udvarán harapott meg egy hatéves kisfiút a szomszéd kutyája Berettyóújfaluban. A kutya elszakította a láncot, majd átugrott a kerítésen, és rátámadt a gyerekre. Az eset még vasárnap történt, de a gyerek édesanyja csak szerdán jelentette a történteket a rendõrségen - tudta meg a Független Hírügynökség a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletén.

A fiút nyaki és koponyasérüléseinek ellátását követõen a debreceni Kenézy Kórházba vitték a mentõk, ahol CT-vizsgálat alá vetették. – A vizsgálatra a koponyán észlelt nyílt, darabos törések miatt volt szükség. A sérülések végül nem indokoltak idegsebészeti beavatkozást. A gyermek az antibiotikumos kezelésnek is köszönhetõen immár láztalan, jókedvû, állapota stabil - mondta el érdeklõdésünkre szerdán Szentgyörgyi János, a kórház szóvivõje. Mint hozzátette, a fiú csütörtökön vagy pénteken hazamehet.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!