2024. március 19. Kedd, József, Bánk.
 
Eladhatatlan ingatlanjukat kínálják az önkormányzatnak jó áronForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-05-06 08:37:01
Érdekes jelenségre hívta fel a figyelmet Bakó István derecskei polgármester; a városvezetõ azt írja, hogy sokan ajánlják fel jó áron az egyébként eladhatatlan ingatlanjukat eladásra az önkormányzatnak.

Nincs szándékunk házakat vásárolni a közeljövõben, csak nagyon kedvezõ feltételek esetén, annyiért pedig általában nem eladók. Egyébként az a tapasztalatunk, hogy az önkormányzatnak sokan drágábban kínálják a portájukat, mint másoknak.
Körülnéztünk a megyében és kiderült, hogy nem valamiféle elszigetelt derecskei jelenségrõl van szó, hiszen volt már példa hasonló felajánlásra például Hajdúnánáson, Kabán és Konyáron is.

Magyarhomorogon még senki nem kereste meg az önkormányzatot hasonló kéréssel, de ha erre sor kerülne, a helyhatóság (pénz híján) akkor sem tudna parter lenni ebben. Érdekes, hogy a Napló által megkérdezett polgármesterek indokai között az anyagi korlátok mellett a morális megfontolások is erõteljesen visszaköszöntek. Miként egyikük fogalmazott: nem szeretnénk a saját polgárainkat kizsákmányolni.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!