2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Elromlott WC-k miatt fordult vissza egy gépForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-07-15 11:52:31
Vissza kellett fordulnia Rio de Janeiróba az Air France légitársaság egyik Párizsba tartó gépének, mert a mellékhelyiségek közül több is elromlott.
A Boeing 747-es repülõgép 443 utassal helyi idõ szerint kedden délután 4 óra 20 perckor szállt fel Rióból, majd két és fél órával késõbb a pilóta úgy döntött: visszafordítja a gépet, miután legalább 6 vécé meghibásodott a fedélzeten.

Az Air France szerint „nagyon kellemetlen lett volna az utasoknak”, ha a 11 órás utat a bedöglött mellékhelyiségekkel kellett volna megtenni.

Az utasokat a leszállás után haza, illetve hotelekbe vitték, többen közülük kaotikusnak, abszurdnak és hihetetlennek írták le a helyzetet. Egy diák szerint „lekéstek minden csatlakozást és kétnapi utazás veszett kárba a vécék miatt”.

A repülõgép egyébként a mellékhelyiségek javítása után szerdán újra felszáll és megpróbál eljutni Párizsba.

Múlt hétvégén szintén egy Air France-gépnek kellett kényszerleszállást végrehajtania a brazíliai Recifében, miután nem sokkal riói indulása után azt közölték a légiirányítók a pilótákkal, hogy bomba lehet a gépen. A landolás után átvizsgálták a légijármûvet, de robbanószerkezetet nem találtak.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!