2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Senki nem segített az égõ kamion sofõrjénekForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-07-20 09:42:19
Hiába integetett az autósoknak 20 percen keresztül, senki sem állt meg egy lángoló kamion sofõrjének segíteni az M0-áson.
A tûzoltók másfél óra alatt tudták eloltani a kigyulladt pótkocsit. A sofõr nem sérült meg. A fõvárost elkerülõ úton viszont 8-10 kilométeres dugó volt a hétfõi csúcsforgalomban egész délelõtt.

A fõvárost elkerülõ M0-son egy kamion lángolt a leállósávban hétfõ reggel. A sofõr 15-20 percig hiába próbált segítséget kérni a mellette elhaladó autósoktól. Senki sem állt meg neki, de errõl - fõnöke kérésére - nem beszélt kamera elõtt.

Kora délelõtt már a porig égett utánfutó romjait takarították el. A tûzoltók másfél órán át oltották a lángoló kamiont.

„A Megyeri híd irányában, a csömöri leágazónál egy kamion pótkocsija kigyulladt. A kamion faanyagot szállított. A jelzésre négy tûzoltó autó ment ki 20 tûzoltóval. Reggel 7 órára az oltást befejezték, viszont a mentés miatt zárni és terelni kellett az úton” – mondta el Dobson Tibor, a Fõvárosi Tûzoltóság parancsnok-helyettese.

Volt, hogy az egész utat lezárták a reggeli csúcs idején a Megyeri híd felé vezetõ oldalon. Például, amikor a daru forgolódott.

A kamion még hajnalban gyulladt ki, de még 11 óra után is óriási, több mint 8 kilométeres volt a dugó az M0-on.

A sofõr sérülések nélkül úszta meg a balesetet, a tûzoltók szerint óriási szerencsével. Hogy mitõl kapott lángra a kamion pótkocsija, egyelõre nem tudták megmondani.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!