2024. április 27. Szombat, Zita.
 

A súlyos zaj- és környezeti ártalmak miatt május 13-án 14 órától kitiltották a 35-ös számû fõút Debrecen és Hajdúböszörmény közötti szakaszáról a 20 tonna megengedett legnagyobb össztömegû tehergépjármûveket – jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján Papp László (Fidesz-KDNP) debreceni polgármester.

Az olasz hatóság körözte azt a kamiont, amellyel Ártándon akart kilépni a sofõr az országból.

És ha leszakad a híd?2014-09-05 11:38:29

A negyventonnás kamionok semmibe veszik a súlykorlátozást. Életveszélyes spórolás?

Július elsõ szombatján életbe lép a nehéz tehergépjármûvek meghosszabbított forgalomkorlátozása, a nyári kamionstop szombaton este 22 óra helyett már délután 15 órakor elkezdõdik – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) pénteken az MTI-vel.

Két kamion ütközött.

Debrecen, 2012. október 10., szerda (MTI) – A megnövekedett forgalom miatt szerda délutánra három órára nõtt a tehergépkocsik várakozási ideje Románia felé a kilépõ oldalon az ártándi határátkelõnél; a személyautóknak nem kell várakozniuk – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje az MTI-vel.

Hajdú-Bihar – A 42-es fõút mezõpeterdi szakaszán teljes útzár van, egy kamion keresztbe fordult az úton, mûszaki mentése folyamatban, sérülés nincs. A rendõrök Berettyóújfalunál Váncsod és Biharkeresztes felé terelik a forgalmat.


Sáránd – Két álló személyautónak ütközött fékezés nélkül egy lengyel kamionos kedd kora reggel Sáránd belterületén.

Öt férfi és két nõ vesztette életét az utóbbi évek legsúlyosabb közlekedési balesetében

Öten életüket vesztették hétfõn kora hajnalban Biharkeresztesnél, amikor egy kamion mikrobusszal ütközött.

Baleset történt Berettyóújfaluban a 42. sz. fõúton a Királyhágó utcán hétfõn délután, ahol kamion villanyoszlopnak ütközött.

A 47.sz. fõúton Berettyóújfalu elõtt a kettõs kanyarnál egy kamion felborult. Személyi sérülés nem történt.

Vasárnap kiderül, ki a legény a talpán, ugyanis a hajdúszoboszlói szabadtéri színpadon három régió erõs emberei küzdenek meg egymással a Hajdú Vitéz Kupa keretében.

Kábítószert fogtak Spanyolországban is egy teherautóban, amely látszólag a dél-amerikai Dakar rali kísérõ kamionja volt. A versenyben részt is vett, a végén azonban kábítószerrel pakolták meg, és hajóra tették.
Akár tömegszerencsétlenséget is okozhatott volna az a teherautó, amelyik kedden délelõtt rohant egy házba Kakasdon. A kamion egy ház falát teljesen lebontotta, több villanyoszlopot kidöntött majd ...
Kamionkarambol Kecskeméten2010-03-24 17:14:34

A Vám-és Pénzügyõrség munkatársai rekord mennyiségû hamisított parfümöt találtak egy román kamionban tegnap éjszaka.

Kórházba szállították annak a személyautónak a vezetõjét, akibe hátulról egy kamion ütközött neki hétfõn este az M35-ös autópályán, Debrecen határában.

Iraki menekülteket fogtak2009-11-11 13:22:59

A debreceni Vám-és Pénzügyõri Hivatal munkatársai tegnap éjszaka 4 iraki menekültet találtak egy román teherautó rakterében.

Árokba borult egy kukoricaszállító kamion szerda délután Debrecen közelében, a Hosszúpályi úton. A sofõrt a mentõk súlyos sérüléssel szállították kórházba.

Az ütközés után a motoros az árokba borult és olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Árokba sodorta a kamionos2009-09-01 15:03:30

Hétfõn délután baleset történt Debrecen határában, a 35-ös fõút bevezetõ szakaszán, ahol egy kamion és egy személyautó ütközött össze.

« 1. oldal »  Következő »