2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Szoboszlói és újfalui gyõzelemForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-11-08 09:34:26
Három NB III-ban szereplõ hajdú-bihari gárda meccselt a mai napon. A Hajdúszoboszló 3-0-ra gyõzte le a Tuzsért, a két hajdúsági csapat, a Létavértes és a Berettyóújfalu párharcából az Újfalu jött ki gyõztesen. A részletekért kattintson.

Tuzsér–Hajdúszoboszló 0–3 (0–2)

200 nézõ

Vezette: Séra János.

Hajdúszoboszló: Groze – Harsányi Zs., Bakonszegi, Habi, Sarkadi Z., Reyes, Barabás (Tóth Sz., 65.), Szathmári Zs., Lendvai Gy. (Mészáros T., 75.), Szarvas F. (Kálmán Z., 25.,), Kereki.

Edzõ: Szûcs János

Gól: Lendvai Gy. (2. és 73.), Bagin (öngól, 31.)

Jók: mindenki

Szûcs János: – Nagyon fontos három pontot szereztünk, úgy érzem teljesen megérdemelten. Sajnos a játékvezetõ ténykedése kicsit rányomta a bélyegét a mérkõzésre, érthetetlen felfogású dirigálása miatt a meccs végére ideges és feszült játék alakult ki. A gyõzelmünket a kórházba került játékosunknak, Szarvas Ferencnek ajánljuk.



Létavértes-Berettyóújfalu 0-1 (0-0)

100 nézõ

Vezette: Török Zoltán

Létavértes: Póser – Kuti, Albert, Debreceni, Engel, Mokánszki, Gál, Hussein, Barzsó, Fülep (Brehószki), Gömze (Nagy)

Edzõ: Gyarmati András

Berettyóújfalu: Jenei – Jancsó, Szitkó, Nagy Z., Szabó G. (Kolompár Zs.), Gál (Ékes G.), Tamás, Nyéki, Horváth (Szabó P.), Nagy R., Magyar Sz. Edzõ: Kártik József

Gól: Nyéki

Jók: senki, illetve Szitkó, Nyéki, Jancsó

Kiállítás: Szitkó, Tamás

Gyarmati András: - Úgy látom, hogy a csapaton belül egyetlen játékos sem készült erre a mérkõzésre, így annak a Berettyóújfalunak ajándékoztuk oda a három pontot, mely eddig öt gólt rúgott. Úgy gondolom, lesz mit átbeszélnünk a jövõ héten.

Kártik József: - A kiegyenlített mérkõzés fegyelmezetlenségünk miatt igen nehézzé vált, de a mai csatában játékosaim messze felülmúlták az ellenfelet.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!