2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Fergeteges sikert aratott a Gizi LaborForrás: B.K.A.
Utolsó módosítás: 2011-04-02 22:04:34
Új oldaláról mutatkozott be a Csökmõi Népdalkör, akik Gál István zenetanárral összefogva egy rendkívüli showmûsorral álltak színpadra április 1-jén, Bolondok napján a csökmõi Faluházban.

Az idõs asszonyok - egyik másik már a nyolcvanadik évében jár - fiatalokat meghazudtoló energiával készültek az elõadásra, ami telt házasra sikerült. Népdalok helyett most jól ismert slágerek csendültek fel, miközben Gál István zenetanár hol Janicsák István, hol Aradszky László, vagy éppen Korda György bõrébe bújva kápráztatta el a közönséget, akik végig tapsoltak, sikítottak, végül állva tapsolással fejezték ki tetszésüket. A népdalkör tagjai megcsillantották humorukat, kreativitásukat, hiszen olyan jelmezeket, jeleneteket produkáltak, ami kacagást csalt a népes nézõsereg arcára. Vezetõjük, ifj. Tóth Gyula népviseletbe öltözött leányként dolgoztatta meg a közönség rekeszizmát. A vicces dallamok között Gál István növendékeivel egy-egy zenei alapos fúvós produkciót is bemutatott, ami szintén nagy sikert aratott.

 

A népdalkör bemutatott egy pikáns, poénokban bõvelkedõ lakodalmast is, ahol menyasszonytáncot is kiáltottak, mire a nézõk sorra dobálták a bankókat a kosárba,és forgatták a tini koron már jól túl haladott arát. A talp alávalót szintén Gál István szolgáltatta, aki ezen az estén bebizonyította, hogy nem csak a fúvós zenében jeleskedik, de remekül szintetizátorozik, énekel, konferál, és valódi showman.

Az est bevételét a Faluház és a népdalkör a Népzenei Találkozó megrendezésére fordítja.

 

 

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!