2024. május 11. Szombat, Ferenc.
 
Informatikai eszközök beszerzése KörösszegapátibanForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-05-11 08:19:32
Körösszegapáti - Mindennapi életünk egyik legnagyobb kihívása, hogy az információ áramlása minél gyorsabb legyen. Erre az egyik legalkalmasabb eszköz az Internet.

 

világhálón csak úgy tud eligazodni az ember, ha ismeri az Internet kezelésének módjait. Ennek legjobb és legeredményesebb elsajátítási módja az iskolában kell, hogy elkezdõdjön. Ott a legfogékonyabbak a tanulók az alapvetrõ informatikaiismertek elsajátítására.

Tudják ezt a település és az iskola vezetõi, akik még 2007-ben pályáztak a már meglévõ eszközkészletûk felújítására, új még modernebb eszközökre. Ha hosszúra is nyúlt a pályázat kifutásának ideje, de szerencsére eredményes volt.

A pedagógiai, módszertani reformot támogató informatikai infrastruktúra fejlesztésére 5.828.875 forintot kaptak.

Ez az összeg lehetõséget biztosít 10 db. új számítógép teljes felszerelésének beszerzésére. Három tantermi csomag vásárlására is sor kerül. Ez három interaktív tábla, három darab notebook, valamint ugyanannyi projektorr vásárlás, mely segíti majd az iskola informatikai és egyéb tantárgyak oktatását.

A felsorolt eszközök beszerzése megkezdõdött, remélhetõleg a következõ tanév kezdetére már meg lesz – tájékoztatta lapunkat Tarsoly Attila a község polgármestere.

Körösszegapáti, 2011. május 8.

Vmirjáncki József

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!