2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
A Mezei-Vill nõi csapata hazai pályán fejezi be a pontvadászatotForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-05-21 10:06:44
Futsal. Megnyerheti a másodosztályú bajnokságot az MVFC nõi futsalcsapata – újoncként – a hét végén: Berettyóújfaluban rendezik meg az utolsó fordulót a felsõágon.

A hazaiak a Szentessel és a Tatabányával mérik össze erejüket szombat délelõtt. AMezei-Vill legnagyobb ellenfele a Rubeola FC Csömör, mely – akárcsak a bihariak – szintén tizenhét ponttal várja a bajnokság záró körét, de még a Szentes is odaérhet az elsõ helyre.
– Sorsdöntõ mérkõzés lesz a Szentes elleni, hiszen a csongrádiaknak még van esélyük a végsõ gyõzelemre; ha botlunk, akkor elvileg még õk is megnyerhetik a bajnokságot. Ha harmadikok szeretnének lenni, akkor is szükségük lesz egy pontra – mondta el a Napló érdeklõdésére Pallai Gábor, a berettyóújfalui lányok vezetõedzõje.

– Eddig mindig gyõztünk ellenük, de ez most élethalálharc lesz; az dönthet, melyik csapat bírja jobban a tétet. A Tatabánya nem rossz csapat, de elfáradtak a pontvadászat végére. Mindenesetre két nehéz mérkõzés vár ránk, de bízom a lányokban. Jó, hogy itthon játszunk, de tény, nincs nagy rutinunk. Ugyanakkor az elvégzett munka – célirányosan csak futsalra edzünk – mellettünk szól.
Mint megtudtuk, Mester Kata – aki a magyar nõi labdarúgás elismert képviselõje – a szombati két meccsen segíti az újfaluiakat, továbbá még egy új játékos léphet pályára. A segítségre szükség is van, hiszen a gárda egyik tagja a héten megsérült, a csapatkapitány, Füredi Andrea pedig a múltkor kapott piros lap miatt nem játszhat az elsõ meccsen.
Az NB II. gyõztese feljut az elsõ osztályba, míg a második helyezett osztályozót játszik az élvonal kilencedik helyezettjével. A szombati meccseket ingyen tekinthetik meg az érdeklõdõk.

A program


Nõi futsal NB II., felsõág, 6. forduló
Helyszín: Berettyóújfalu, Kabos Endre Sportcsarnok.
Május 21. szombat
8.30: MVFC Berettyóújfalu–Szentesi FSC
9.30: Rubeola FC Csömör–Tolna-Mözs II.
10.30: Tatabányai Kalafa SE–MVFC Berettyóújfalu
11.30: Szentesi FSC–Rubeola FC Csömör
12.30: Tolna-Mözs II.–Tatabányai Kalafa SE

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!