2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Négy éves gyermekét használta föl a csaláshozForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-05-28 11:13:15
Eddig 11 esetben károsította meg a derecskei üzleteket az a debreceni férfi, aki 4 éves gyermekével a nyakában tért be vásárolni különbözõ kisboltokba, kocsmába, ám a fizetés alól kimentette magát, mondván, hozza a pénzt azonnal.

Azelsõ bejelentés múlt hét péntekén érkezett, amikor is egy szabadnapos rendõr figyelt fel az egyik üzletbõl fizetés nélkül távozó férfira, s értesítette a szolgálatban lévõ kollégáit. Az újabb bejelentés a hét elején érkezett, hasonló módszerrel elkövetett megkárosításról. Sikerült nyakon csípni a férfit, ekkor derült ki, hogy 11 esetben követte el üzletszerûen a csalást. A férfi azonban mindegyik esetben kitartott azon vallomása mellett, hogy õ csupán kölcsönt kapott a boltosoktól. Ellentmond a vallomásának az a tény, hogy a rendõrök a vasútállomásnál kapták el, feltehetõen fizetés nélkül akarta elhagyni a várost.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya üzletszerûen szabálysértési értékre elkövetett csalás vétség miatt folytatja ellene a büntetõeljárást, egyúttal kérjük mindazok jelentkezését, akiket hasonló módszerrel károsított meg a férfi.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság tájékoztatása alapján:

Kelemen Éva r. hadnagy
sajtószóvivõ

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!