2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Körösszegapáti reformátusok kirándulásaForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-06-03 12:58:29
Körösszegapáti – Csizmadia Tibor tiszteletes úr, egész napos kirándulásra vitte az apáti református egyházközösség tagjait.

Az útvonal Körösszegapáti-Debrecen- Nyíregyháza-Tokaj volt.

Az autóbusszal érkezõknek nagy élményt jelentett Nyíregyházán, az Állatparkon belõl a Zöld Piramis Indonéz ház és az Ócenárium állatainak és növényeinek megtekintése. Az Alföldön lakó emberek csak ilyen kirándulások alkalmával láthatnak ennyi különleges állatot, amelynek látványa más a valóságban, mint a televízióban. Nagyon tetszett mindenkinek a fókák játékos bemutató mûsora.

Tokaji Bornapokon a kõrösszegapátiak

A nap második felében Tokaj város nevezetességével ismerkedtek a csoport tagjai. A város mindennapi élete mellett, aznap volt a Tokaji Bornapok harmadik napja, mely alkalomból sok szép mûsort tekinthettek meg az odalátogatók. A rendezõk meghívtak fellépni olyan csoportokat, melyek különbözõ korosztályú látogatókat szórakoztattak. Közben a kirándulóknak alkalmuk volt arra, hogy megkóstolhassák a település és környékén élõ bortermelõk nemcsak hazánkban, de más országokban is elismerten finom borait.

kiránduló apátiak számára nagyon kellemesen és hamar eltelt ez a szép nap. Kellemesen elfáradva, de sok-sok élménnyel telve érkeztek haza.

- Vmirjáncki  József -

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!