2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Településkártyát vezetnek be BerettyóújfalubanForrás: murakoziistvan.hu
Utolsó módosítás: 2011-06-03 18:08:18
A város képviselõ testülete döntött arról, hogy Berettyóújfalu településkártya néven olyan kártyarendszert vezetnek be, amely a városban lakóhellyel rendelkezõ polgároknak nyújt kedvezményt.

Muraközi István polgármester elmondta: Nyugat-Európában évek óta szolgálják a településkártyák a lakosok kényelmét, érdekét. Céljai különbözõk lehetnek: a polgárok identitástudatának, a lakosság lokálpatriotizmusának erõsítése, a városvezetés munkájának hatékonyabbá tétele, a kommunikáció javítása, az ügyfélkapcsolatok kialakítása, az értékesítés ösztönzése. Ezekbõl az elõnyökbõl mind a kártyatulajdonosok, mind a szolgáltatók, mind a kártyát kibocsátó szervezetek részesülhetnek – taglalta a polgármester.

A településkártyák tulajdonosai azonnali kedvezményes fogyasztást, vásárlást élvezhetnek a város elfogadóhelyi partnereinél. A kártyáról kiderült: bemutatóra szóló, plasztik alapú, chip mentes, mérete megegyezik a bankkártya méretével, az egyik oldalon Berettyóújfalu Város, a másik oldalon a tulajdonos fényképes, neve és a kártya azonosító száma lesz.

A helyi településkártya bevezetésének céljai közt említette Muraközi István a „berettyóújfaluiság” elõnyét és megbecsültségét a város polgárai számára, ugyanakkor szolgálja a helyi kis- és középvállalkozások piaci erõsödését, növelje a városban meglévõ szolgáltatások igénybevételét, eredményezzen megtakarításokat a kártyatulajdonosoknak.

- Végsõ soron az önkormányzat célja, hogy a berettyóújfalui városi uszoda, parkolási és egyéb szolgáltatások igénybevételénél, kulturális és sportrendezvényekre való jegyvásárlásoknál, kereskedelmi vásárlásoknál a kártyatulajdonosok elõnyt élvezhessenek, kedvezményeket kaphassanak szerzõdött partnereinknél – fogalmazott a polgármester.

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!