2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
A Fradit fogadja a Mezei-Vill nõi csapataForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-10-28 12:37:26
A Kiskunfélegyházán megszerzett elsõ gyõzelem után hazai pályán játszik az MVFC.

Az elsõ élvonalbeli gyõzelem megszerzése után folytatja szereplését az MVFC Berettyóújfalu nõi futsalcsapata, a gyengébbik nem számára megrendezett NB I-espontvadászatban. Füredi Andreáék ezúttal a Ferencvárosellen lépnek pályára, szombaton 16 órakor a Pálfi István Rendezvénycsarnokban fogadják a zöld-fehéreket.

A fõvárosiak a negyedik helyen állnak a bajnokságban, míg aMezei-Vill a hatodik helyen található jelenleg a tabellán. A bihariak az elmúlt héten szerezték meg elsõ gyõzelmüket az elsõ osztályban – ahol újoncok –, ráadásul idegenben,Kiskunfélegyházán söpörték be a három pontot. A siker pedig akár lendületbe is hozhatja az együttest, valamint a hazai pálya elõnye is segítheti õket. Igaz, nem ígérkezik könnyû ellenfélnek a Ferencváros, mely legutóbb döntetlent játszott azUniverzum-Aramisszal, ezenkívül két gyõzelem és egy vereség a további mérlege.

Ugyanakkor biztosak lehetünk abban, hogy a berettyóújfalui lányok ezúttal is elszántan szállnak harcba a bajnoki egységek megszerzéséért.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!