2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Õszi elsõ a Mezei-VillForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-11-30 17:40:22
Berettyóújfalu - Szezonbeli utolsó mérkõzésüket is megnyerve az élen zártak a berettyóújfaluiak.

A Vasassal csapott össze Turzó József csapata az NB I-es férfi futsal bajnokságõszi szezonzáró, 11. fordulójában. Az MVFC számára nem kevesebb volt a találkozó célja, mint az elsõség megtartása.

Ehhez képest a kezdeti rohamok nem jártak sikerrel, az elsõ gólra egészen a 14. percig kellett várni, ráadásul a vendégek oldalán villant fel az eredményjelzõ tábla. Szerencsére azonban nem örülhetett sokáig elõnyének a Vasas, egy perccel késõbb már jött is a válasz, Leo Mendes szerezte meg az egyenlítõ találatot. 1-1 után folytatódott az adok-kapok, és sajnos kétszer is kapok jött, a 26. minutumban már 3–1-re vezettek az angyalföldiek.

Rákapcsoltak

Egyetlen perc leforgása alatt ismét egalizáltak a hajdú-bihariak, akik a hátralévõ idõben már nem hagyták szóhoz jutni ellenfelüket. Nagy Roland, majdTrencsényi János találatai bebiztosították a sikert, 5–3-ra nyert a Mezei-Vill.

Vasas ellen aratott gyõzelmükkel megõrizték hazai veretlenségüket Turzó József tanítványai, akik jobb gólkülönbségüknek köszönhetõen õszi bajnokok is lettek.

JEGYZÕKÖNYV

MVFC Berettyóújfalu–Vasas 1988 Déli Futsal 5-3 (1-2)

Berettyóújfalu, 600 nézõ. Vezette: Medovarszki I., Viczián M., Kormányos G.

MVFC: Tihanyi Cs. – Da Silva Mendes L., Michelzinho, Nagy R., Nagy I. Cserék: Pallai G., Gyöngyösi N., Trencsényi J., Nagy T., Kolompár Zs., Póta B., Gál I. Edzõ: Turzó József.
Vasas: Gál J. – Füzy Zs., Sámson Z., Fehér K., André B. Cserék: Sajben M., Solti N., De Mello E Souza Jackes Gil, Kovács N., Rodrigo T. Domingues, Páj G. Edzõ: Kis János.

Gólszerzõk: Füzy Zs. (14. p.), Leo Mendes (15. p.), Fehér K. (18., 26. p.), Michelzinho (26. p.), Gál I. (27. p.), Nagy R. (37. p.), Trencsényi J. (39. p.).

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!