2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Jótékonysági est PüspökladánybanForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-01-30 10:05:53
Püspökladány – A betegség szomorú dolog, ha egy kisgyermekkel történik, még megrázóbb, még szívbe markolóbb. A püspökladányi helyi mûvészeti csoportok a zene, a tánc segítségével próbáltak rávilágítani az élet szépségeire, ezzel próbáltak erõt adni a gyógyuláshoz.

Jótékonysági estet rendeztek január 14-én a püspökladányi Dorogi Márton Városi Mûvelõdési Központ színháztermében. A daganatos beteg Bagi Zsuzsika, 5 éves kislány gyógykezelésének megsegítésére. A 10 produkció, közel 150 fellépõ másfél órás produkciójában, részt vettek a helyi énekkarok, néptánccsoportok, népi együttesek, az id. Csenki Imre Vegyeskar, Balogh József mesemondó, az ÁFÉSZ Énekkari Egyesület, a Sárréti Népi Együttes, a Kenderkóc Néptáncegyüttes, a Csimpolya Néptáncegyüttes, a Rozmaring Énekegyüttes, a Pengetõs Citerazenekar, a Hevesi Fanni-Varga Katalin citeraduó és a Debrecen Big Band vendégével, a ladányi tehetséggel, Borsy Ádámmal.


A színpadra állók önzetlenségét, összefogását és segítõ szándékát jelzi, hogy elsõ szóra elvállalták a felkérést, és álltak egyként e nemes ügy mellé. A szereplõkön kívül támogatták még a rendezvényt a püspökladányi vállalkozók, az önkormányzat és a helyi média. A fellépõk és a szervezõk a jótékonysági est teljes bevételét (mely belépõjegyekbõl, pártolójegyekbõl, és az est folyamán árusított képekbõl adódott össze) Bagi Zsuzsika gyógykezelésére ajánlották fel és át is adták a családnak.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!