2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Pikáns megyei rangadó a futsalbajnokságban hétfõnForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-02-13 09:27:53
Futsal – Igazi hajdú-bihari rangadót rendeznek hétfõn a férfi elsõ osztályú futsalbajnokságban: a DEAC Armada az MVFC Berettyóújfalut fogadja a Hódos Imre-sportcsarnokban hétfõn 18 óra 30 perckor. Ha csak önmagában a felek tabellán elfoglalt helyét nézzük, már akkor is érdekes összecsapásra számíthatunk…

– Nagyon nehéz mérkõzésre számítok – kezdte az esélylatolgatást Turzó József, azMVFC vezetõedzõje. – Nagyon jó csapat ellen lépünk pályára, s Kozma mester munkáját ismerve stabil együttesre számíthatunk. Nehéz lesz feltörni a védekezésüket, de mindent megteszünk, hogy sikerüljön. Turzó József hozzátette, az Armada védekezése az egyik legjobb az élvonalban, s a kontráik is veszélyesek.

– Fontos, hogy kevés labdát veszítsünk, erre figyelnünk kell, valamint a megfelelõ sebesség is lényeges – vélekedett a fiatal szakember.

Ismerik egymást

A hétfõi találkozó pikantériája, hogy egy évvel ezelõtt Turzó József még Kozma Mihállyal, a DEAC Armada vezetõedzõjével dolgozott a Nyíradonyi Huszároknál.

– Ismerjük egymás gondolkodását a futsalról, nagy meglepetés tehát nem várható. Fontos lesz a napi forma, egy-egy megmozdulás; apró nüanszok dönthetnek. Biztos vagyok benne, hogy Kozma Mihály nagyon jól felkészíti a gárdáját.
Bár a Mezei-Vill jól teljesített az utóbbi hetekben, Turzó József úgy véli, még meglehetõsen hullámzó a játékuk, de – fûzte hozzá – vannak biztató jelek.

– Nehéz és nehezebb meccseink vannak, a hétfõi az utóbbi kategória lesz – jegyezte meg. – Remélem, sokan eljönnek Berettyóújfaluból és nem érezzük magunkat idegenben. Nagy Tamás játéka bizonytalan, Tihanyi Csaba szegycsonttörése pedig még nem jött rendbe, a többiekre viszont számíthat a bihariak vezetõedzõje.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!