2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Az E.ON méltányossági részletfizetést ajánl az adósoknakForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-03-14 11:18:54
Méltányossági részletfizetést ajánl az E.ON csoport az áram-, illetve a földgázszámla rendezésére azoknak, akik közvetelenül a szolgáltatás kikapcsolása elõtt állnak – tájékoztatta az E.ON kedden az MTI-t.

A részletfizetést március 15. és június 15. között lehet igényelni részszámlára is. Eddig csak az éves elszámoló számla esetén engedett az E.ON négy hónapos részletfizetést.

 

Az E.ON közlése szerint, ha a kikapcsolás elõtt álló ügyfelek lejárt esedékességû tartozásuk 50 százalékát egy összegben megfizetik, a fennmaradó részre a szolgáltató három havi részletfizetési lehetõséget biztosít.

 

Egyházi Nikoletta, az E.ON szóvivõje az MTI kérdésére azt mondta, hogy pontos összeget nem közölhet, de az összes kintlévõség több 10 milliárd forintot tesz ki, s ennek 54 százaléka a lakossági ügyfelek tartozása. Az elmúlt év végére egy év alatt 17 százalékkal nõtt az ügyfelek adóssága, a lakosságé 20 százalékkal volt magasabb a múlt év végén az egy évvel korábbinál.

 

Az E.ON csoport az idei télen két alkalommal is önkéntes kikapcsolási moratóriumot hirdetett a lakosságnak – emlékeztet a társaság a közleményben. Elõször a karácsonyi ünnepek ideje alatt, második alkalommal pedig a nagy hideg miatt döntött úgy az E.ON, hogy idõszakosan felfüggeszti az áram- illetve földgáz-számlatartozás miatt a kikapcsolásokat.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!