2024. május 15. Szerda, Zsófia, Szonja.
 
Óvodavizsga KörösszegapátibanForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-05-22 10:40:32
Körösszegapáti – Évtizedek szokásos, de kiemelkedõ eseménye ilyenkor nyár elején az óvodai évzáró és ballagás a Körösszegapáti óvodában.

Huszonhat kis óvodás okoz ilyenkor örömet a megjelenõ szülõknek, nagyszülõknek, s mindazoknak, akik imádják a kis gyermekek szereplését.

A kultúrházban megrendezett összejövetelen Pántya Józsefné Kati óvó néni óvodavezetõ elmondta, hogy a gyermekek mindig nagy lelkesedéssel készülnek erre a napra. Verseket, énekeket, táncokat tanítottak be a kis óvodásoknak az óvó nénik a dajka nénik segítségével.

Ekkor köszöntötték a kicsik az édesanyákat, nagymamákat is verseikkel, énekeikkel és táncaikkal, majd virággal és a saját maguk készítette ajándékokkal kedveskedtek a meghívottaknak.

Miután minden gyermek szerepelt következett az óvodát befejezõ, nagy csoport búcsúzása, ballagása az óvodától. Hét gyermek, akik már nem az óvodába mennek reggelente, hanem szeptemberben az iskola padjaiban ülve kezdik meg a tanulást. Õk most kedves köszönõ szavakkal búcsúztak Pántya Józsefné vezetõ óvodapedagógustól, Szakadátiné Varga Angéla óvó nénitõl és Kovács Ernõné dajka nénitõl.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!