2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
Komádi is részt vett a „Te Szedd!” hulladékgyûjtési akcióban.Forrás: saját
Utolsó módosítás: 2012-06-06 12:47:22
Június 2-án reggel 8 órakor gyülekeztek a Közösségi Ház és Könyvtár udvarán a hulladékgyûjtési akcióban részvevõk: - Közösségi Ház és Könyvtár dolgozói, a Komádi Fogyatékosok Otthonának dolgozói és ellátottjainak egy csoportja, önkéntes környezetvédõk, a helyi vadásztársaság tagjai és polgárõrök.

 

A hulladékgyûjtési akció két koordinátora: Dr. Takácsné Polgár Adél a Közösségi Ház és Könyvtár munkatársa, Hegedüs Zoltán a BIHARITE elnöke és a polgárõrvezetõ várta az akcióban résztvevõket. Hegedüs Zoltán köszöntötte a résztvevõket, tájékoztatást adott a szemétszedés fontosságáról, a szemétszedés helyszínérõl, majd kiosztották a zsákokat és a kesztyûket. A 41 fõs társaság két csoportra oszlott a Közösségi Ház és Könyvtár dolgozói, a DERMÁK Kht. dolgozói, ellátottjai és a BIHARITE önkéntesei a Kiserdõ utca környékén szedték a szemetet, a Komádi Polgárõrség tagjai, a Komádi Vadásztársaság tagjai, önkéntes környezetvédõk és a Komádi Gyermekotthon tanulói (4 fõ) pedig a Zsadányi megyehatártól Komádi felé végezték a szemétszedést. A 41 fõ az akció végére 55 zsák szemetet szedett össze, ezen kívül még találtak tévéket, hûtõket és gumikat.

A sikeres akció eredménye teljesebb lett volna, ha ezen a napon nem lett volna ballagás. A Barsi Dénes Ált. Iskola felújítása miatt a ballagást június 2-ra tették, így sok ember elesett a szemétszedési részvételi lehetõségtõl, de ettõl eltekintve dicséret illeti a „Te Szedd!”akcióban résztvevõ lelkes kis csoportot az önzetlen környezetvédõ munkájukért. Reméljük a jövõben még többen részt vesznek e nemes kezdeményezésen!

Cserép Imre

tudósító

 

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!