2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
A Microsoft bemutatta az új Office irodai szoftvercsomagotForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-07-18 11:34:53
Budapest, 2012. július 17., kedd (MTI) – A Microsoft vezérigazgatója, Steve Ballmer bemutatta az új Microsoft Office irodai szoftvercsomag felhasználói próbaverzióját – tájékoztatta a Microsoft kedden az MTI-t.

Az Office irodai szoftvercsomag soron következõ verziója táblagépeken is könnyen kezelhetõ, mivel a hagyományos billentyûzet mellett lehetõvé teszi az érintõképernyõs és a toll alapú adatbevitelt is. Az új szoftvercsomag nagy hangsúlyt helyez a közösségi aktivitás támogatására, emellett új eszközöket ad a felhasználó kezébe dokumentumok kezeléséhez és jegyzetek készítéséhez, valamint a felhõtechnológiára támaszkodva biztosítja a dokumentumok legfrissebb verziójának helytõl és eszköztõl független elérhetõségét – írták.

Az új irodai szoftvercsomag elõfizetéses üzleti konstrukcióra épül, használata ezért nem kötõdik egyetlen eszközhöz sem, mivel az új “streaming” technológiának köszönhetõen bármely internethez kapcsolt Windows operációs rendszeren futó számítógépen bárki elérheti és használatba veheti saját Office elõfizetését – tették hozzá.

A teljes termékpalettát és az árazást õsszel teszi közzé a Microsoft.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!