2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Egyiptomiak BiharkeresztesenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-10-22 10:54:08
A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség járõrei 2012. október 21-én reggel a 42.sz. fõút közelében ellenõriztek két férfit, akik a szántóföldön gyalogoltak.

Az ellenõrzés során kiderült, hogy a 35 és 26 éves férfiak illegálisan léptek be Magyarország területére, jogszerû tartózkodásukat igazolni nem tudják. A két egyiptomi férfit tiltott határátlépés szabálysértése miatt elõállították a Kirendeltségre. Lefolytatták velük szemben az idegenrendészeti eljárást majd átadták õket a román határõrizeti szerveknek.

 


 

A debreceni járõrök 2012. október 21-én este elfogtak egy 23 éves körözött férfit, akit a Fényes udvar területén igazoltattak. Az ellenõrzés során kiderült, hogy a Debreceni Rendõrkapitányság rendelte el a férfi körözését, szabálysértési értékre elkövetett lopás vétsége miatt. A járõrök elõállították a kapitányságra, majd a nyomozó gyanúsítottként kihallgatta, és ezt követõen szabadon bocsátotta.

 


 

Egy másik férfit azért állítottak elõ a debreceni járõrök 2012. október 21-én éjszaka, mert bántalmazta volt barátnõjét. A bántalmazott nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A 32 éves férfit elõállították a kapitányságra, ahol a nyomozók súlyos testi sértés bûntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Nem sokkal késõbb állították elõ a járõrök azt a férfit, aki egy debreceni társasházban hangosan zenét hallgató szomszédjának ajtaját megrugdosta, majd az ajtót nyitó szomszédot megütötte. A 45 éves férfit garázdaság vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. Kihallgatásukat követõen mindkét férfit szabadon bocsátották.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!