2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Gólzáporos gyõzelmet aratott a Mezei-Vill nõi csapataForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-11-04 09:01:48
Futsal. A Mókusok együttese látogatott Berettyóújfaluba a nõi futsal NB I. hatodik fordulójában. Mind a két gárda vereséggel a háta mögött várta az egymás elleni ütközetet, mely már csak azért is rendkívül fontos volt, mert mind a két gárda négy-négy pontot szerzett a bajnokságban.

Sokat kellett várni a mérkõzés elsõ találatára, csak az elsõ félidõ végén, a 19. percben szerezte meg a vezetést a hazaiaknak Roza Viktória. Az 1-0-s elsõ játékrész után a második etapban már több gól volt feljegyezhetõ: Hóbel Tímeának volt köszönhetõ az MVFC második találata a 23. minutumban. Nagyon beindultak az újfalui lányok a végére, Roza duplázott, illetve Sallai Anita, Heidt Edina és Putnóczki Petra is feliratkozott a gólszerzõk listájára. Míg a hazaiak hatszor vették be az ellenfél kapuját, addig a kiskunfélegyháziak egyetlen egyszer sem tudták begyötörni a labdát – így megérdemelt, 6-0-s gyõzelmet arattak Elek Gergõ tanítványai. HBN

 

MVFC-Kiskunfélegyháza 6-0 (1-0)

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok. Vezette: Takács István.

MVFC: Deczki V. K. – Tóth A., Füredi A., Oláh A., Farkas É. Cserék: Pozsgai M., Hóbel T., Sallai A., Heidt E., Roza V., Kóti L., Putnóczki P. Edzõ: Elek Gergõ.

Kiskunfélegyháza: Sándor Sz. – Bagdi Cs., Bezsenyi A., Pirót T., Zsadányi Zs. Cserék: Horváth M., Bezyenyi Zs., Csehi E., Rátkai O., Suhajda E. Edzõ: Osztopáni Mihály.

Gól: Roza V. (19., 27.), Hóbel T. (23.), Sallai A. (32.), Heidt E. (37.), Putnóczki P. (38.).

Sárga lap: Füredi A.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!