2024. május 11. Szombat, Ferenc.
 
Már aranylemez a Rockmafia Debrecen Forrás: saját
Utolsó módosítás: 2012-11-10 17:34:56
  November 8-án este hivatalosan is megjelent a Tankcsapda új stúdió albuma a ’Rockmafia Debrecen’, amely rendkívül hamar, mindössze 36 óra alatt elérte az aranylemez státuszt. Az album és a ’Számolj vissza’ címû dalhoz készült új Tankcsapda klip premierjét rendhagyó helyszínen, egy MOL- kúton tartották, ahol a zenekar a klip bemutatója mellett meglepetés koncertet adott száz meghívott rajongónak, a sajtó képviselõinek, és a számítógép elõtt ülõ nézõknek is, akik a YouTube-on élõben követhették az eseményeket.  

 

„Öt sportcsarnoknyi méretû – 65 000 megtekintést hozó – élõ lemez- és klipbemutatót tartott csütörtök este a Tankcsapda a YouTube-on. A Tankcsapda az elsõ olyan zenekar Magyarországon, amely saját koncertjét élõben közvetítette az oldalon. A sikeres premierhez ezúton is gratulálunk a fiúknak. Várakozásaink szerint még sok hasonlóan izgalmas magyar kezdeményezéssel találkozhatnak az internetezõk a világ legnagyobb videomegosztóján, mi azon dolgozunk, hogy a Magyarországra hangolt YouTube az élõzene elsõszámú színterévé váljon” – értékelte az élõ közvetítés jelentõségét Bíró Pál, a Google Magyarország YouTube-ért felelõs szakembere.

A máris aranylemezzé vált új album mellett, a zenekar a csütörtöki élõ közvetítésben, legújabb klipjét is bemutatta.

A ’Számolj vissza’ címû dalhoz készült új kisfilmben - a zenekar tagjai mellett - nagyon sok ismert szereplõ felbukkan. A ’film’ kifejezés pedig nem véletlen, hiszen a klipet - az egyébként szintén debreceni származású, számos elismert nagyjátékfilmet jegyzõ Hajdu Szabolcs rendezte. A klip szereplõi egytõl-egyig ismert és a munkájukban elismert emberek, jó néhányuknak újdonság és egyben kihívás is volt, hogy egy zenés videoklipben szerepeljenek. A klip itt nézhetõ meg: https://www.youtube.com/watch?v=tJFwn_YGGgc

A szereplõk névsora:

Besenyei Péter - kétszeres mûrepülõ világbajnok

Bochkor Gábor - televíziós, rádiós mûsorvezetõ

Bodrogi Gyula - a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színmûvész, rendezõ

Cserhalmi György - Kossuth- és Balázs Béla-díjas színmûvész

Dobó Kata - színmûvésznõ

Dombi Tibor - a Debreceni VSC játékosa, válogatott labdarúgó

Gyõrfi Pál - az Országos Mentõszolgálat szóvivõje

Hollósi Frigyes - Érdemes mûvész, Jászai Mari-díjas színmûvész

Michelisz Norbert - autóversenyzõ

Radnai Péter - újságíró, producer

Stohl András - Jászai Mari-díjas színmûvész, televíziós mûsorvezetõ

Várkonyi Andrea – mûsorvezetõ

A ’Rockmafia Debrecen’ címû album kizárólag MOL-kutakon kapható, az ilyenkor szokásos sokezres ártól eltérõen, digipack csomagolással együtt is mindössze 990 forintba kerül.

A lemez és klip megjelenése után a Tankcsapda nagyszabású arénaturnéra indul. A „Rock a nevem” koncertsorozat keretén belül népszerû hazai rock zenekarokkal együtt lépnek fel az ország legnagyobb koncert-termeiben, például december 22-én a Papp László Budapest Sportarénában, és december 29-én, hazai pályán Debrecenben, a Fõnix Csarnokban.

SAJTÓFOTÓKAT ÉS TOVÁBBI SAJTÓ INFORMÁCIÓKAT, AZ ALÁBBI NEM PUBLIKUS LINKEN TALÁLSZ: www.tankcsapda.com/tanksajto

 

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!