2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Csak az egyik gárda tudott fordítaniForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-11-20 16:27:25
Futsal - A Berettyóújfalu tovább menetel, a DEAC teljesítménye viszont továbbra is hullámzó.  

Colorspectrum Aramis együttesét látta vendégül azMVFC-Berettyóújfalu a férfi futsal NB I. legutóbbi, 11. fordulójában. A vendég Aramis szerzett vezetést a bajnokságban eddig kiválóan menetelõ Újfalu otthonában, s bár hamar egyenlítettek Turzó József tanítványai, mégis az Aramis csapatánál volt újra az elõny, mikor jött a szünet. Ám következett a második játékrész, és magára talált a Mezei-Vill, mely a 29. minutumban egalizált, az utolsó percben pedig már 5–2-re vezetett és meg is nyerte az összecsapást. Az Újfalu ezzel a tabella második helyén áll a Gyõr mögött két ponttal lemaradva.

A DEAC Futsal Club is hazai környezetben ment neki a 11. körnek, a cívisvárosiak az Üllõt fogadták. Nem indult jól a derbi hazai szempontból, hisz a 14. percre már kétgólos hátrányban volt Darányi Antal alakulata. AzAramada ekkor még tudta tartani a lépést, és két gyors góllal kiegyenlített, ám újabb két üllõi találatnak köszönhetõen 4–2-es vendég elõnynél mehettek pihenõre a felek. A második etap sem alakult jobban, míg a Csõ-Montage csapata háromszor, addig a DEAC csak egyszer tudta hálóba juttatni a játékszert, így alakult ki a 7–3-as végeredmény az Üllõ javára. A DEAC jelenleg a tabella utolsó elõtti pozíciójában található.

HBN

 

A tények

MVFC-Berettyóújfalu-Colorspectrum Aramis 5-2 (1-2)

Pálfi István Rendezvénycsarnok, Berettyóújfalu. Vezette: Medovarszki I.

MVFC: Pallai – Trencsényi, Lovas, Rábl, Nagy I. Cserék: Szabó P., Szécsi, Gál, Siska, Kiss A., Tihanyu, Mezei. Vezetõedzõ: Turzó József.

Aramis: Sikur – Németh P., Frank T., Sámson, Roni. Cserék: Csopaki, Hasenauer, Birinyi, Dávid, Korozmán, Sajbán, Tyukász. Vezetõedzõ: Frank Tamás.

Gól: Lovas (16.), Gál (29.), Szabó P. (31.), Trencsényi (38.), Rábl (40.) illetve Dávid (12.), Csopaki (18.)

Sárga lap: Rábl (11.), Siska (15.), Szécsi (25.) illetve Frank T. (10.), Roni (26.).

 

DEAC Futsal Club-Üllõ FC Csõ-Montage 3-7 (2-4)

Debrecen, Hódos Imre Rendezvénycsarnok. Vezette: Varga L.

DEAC: Katona G. – Fekete V., Varga D., Nagy I., Fábri D. Cserék: Tar G., Gyügyei Z., Fegyverneki M., Sánta J., Varga Z., Bereyz Zs., Kövér I. Vezetõedzõ: Darányi Antal.

Üllõ: Wimmer B. – Simon Á., Krizbai Gy., Simon Zs., Szalay G. Cserék: Mezõfalvi L., Magyar T., Takács M., Erdõs P., Breuer P., Klacsák B., Laucsek A. Vezetõedzõ: Jávor István.

Gól: Fekete V. (16.), Berecz Zs. (17., 28.), illetve Simon Zs. (7.), Mezõfalvi L. (14., 20.), Simon Zs. (16., 30., 39.), Krizbai Gy. (23.).

Sárga lap: Katona G. (30.).

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!