2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Civilek Támogatásáért DíjForrás: saját
Utolsó módosítás: 2012-12-20 15:56:44
  Idén Hajdúhadházon került sor a Megye Napja rendezvényre. Az immár hetedik alkalommal megtartott ünnepi Közgyûlésen díjat vehetett át Polgár József, komádi lakos is.  

 

A Hajdú-Bihar megyei Közgyûlés  által alapított díjakat olyan magánszemélyek és civil egyesületek kapják meg, akik munkáságukkal és önzetlen segítõ tevékenységükkel hozzá járulnak környezetük jobbá tételéhez. Ezen kitüntetések egyike a Civilek- Támogatásáért Díj, melyet idén Polgár József vehetett át.

Az ülést a hajdúhadházi polgármesteri hivatal dísztermében tartották. Ünnepi megnyitót mondott Csáfordi Dénes a város polgármestere, ezt követõen Bodó Sándor a közgyûlés elnöke beszélt a megye napja jelentõségérõl, annak létrehozásáról és céljáról, majd külön köszöntötte a díjazottakat megemlékezve arról a munkáról és támogató ténykedésükrõl, amit végeztek. Üdvözölte még a megjelenteket és a kitüntetetteket Tasó László országgyûlési képviselõ. Az ünnepi közgyûlést a helyi  csoportok mûsora zárta.

Polgár József több éves önzetlen segítõ tevékenysége után lett felterjesztve a kitüntetésre, melyet  a helyi civil egyesületek és intézményeknek nyújtott segítségért kapott. A díjazott elmondta milyen megtisztelõ számára, hogy egy ilyen elismerésre  jelölték és hogy  át vehette ezt a kitüntetést.

Rozsik Rita

 

 

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!