2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Mindkét hajdúsági futsalcsapat rangadó elõtt állForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-02-03 20:08:05
Az Újfalu Szegedre látogat, míg a DEAC Veszprémben vizitál hétfõn.

Elérkeztünk a férfi futsal NB I. 20. fordulójához, ami azt jelenti, már csak három körön át küzdenek a csapatok az alapszakaszban. A Mezei-Vill a második helyrõl, az Armada pedig az utolsó elõtti, 10. pozícióból várja az újabb megmérettetést.

Az MVFC-Berettyóújfalu rangadó elé néz, hisz épp az õt üldözõ, jelenlegi bronzérmes Szeged otthonában van jelenése hétfõn 19 órától. A hajdúságiak még a bajnokság õszi idényében szoros meccsen, 3-2-re tudták felülmúlni ellenfelüket. Ám a 33 pontos szegedieket nem csak a reváns lehetõsége hathatja, hanem az is, hogy esetleg megléphetnek a mögöttük „loholó” egyaránt 31-31 egységet gyûjtõ gödöllõi és budaörsi együttes elõl.

DEAC is slágermeccsen érdekelt, csak épp ez alsóházi rangadónak ígérkezik: a 11 pontos debreceniek épp ahhoz a Veszprémhez látogatnak hétfõn 18.30-tõl, mely csak egyetlen egységgel elõzi meg õket. Amennyiben tehát gyõzne a cívisvárosi alakulat, akkor egy hellyel elõrébb léphetne a tabellán. A két gárda találkozott már a 2012/13-as bajnoki kiírásban, akkor a veszprémiek tudtak nyerni 7-5-re.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!