2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Az elõzetes idõpontfoglalást javasolja a NAVForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-04-05 14:16:40
Budapest, 2013. április 4., csütörtök (MTI) – Az adóhatóság a sorban állás elkerülése érdekében az elõzetes idõpontkérést javasolja az ügyfeleknek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 22 központi ügyfélszolgálatán.

A hivatal az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleménye szerint tavaly több mint két és félmillió ember intézte adóügyeit a hivatal ügyfélszolgálatain.
Tájékoztatásuk szerint az idõpontok lefoglalására a leggyakrabban intézett ügyek esetében van lehetõség. Így bárki foglalhat idõpontot, ha adókártyát vagy adóigazolást szeretne igényelni, illetõségigazolásra vagy jövedelemigazolásra van szüksége, ügyfélkaput nyitna, egészségügyi szolgáltatási járulékkal kapcsolatos ügyeit intézné.

Idõpontot foglalni legfeljebb két hétre elõre lehet, és legkorábban az idõpont lefoglalását követõ második napra lehetséges ügyintézési idõpontot elõjegyezni. Nemcsak az ügyfél, hanem meghatalmazottja is élhet ezzel a lehetõséggel.

Az ügyintézési idõpontok lefoglalására a NAV honlapján (www.nav.gov.hu) “Ügyfélszolgálatok”, “Kapcsolat” és “Szolgáltatások” menüpontjai alatt van lehetõség – áll a közleményben.

- MTI –

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!