2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Az elkerülõ „vonzza” inkább a forgalmatForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-06-15 16:45:05
Hajdú-Bihar – Hosszú ideig vártak a debreceniek a 4-es fõút várost elkerülõ második szakaszának a megépítésére, ám a szerkesztõségünkbe eljuttatott észrevételekbõl kiderül, nem teljesen felhõtlen a boldogságuk.

Többen ugyanis annak ellenére, hogy Nyíregyházafelõl a pallagi elágazás irányába szerettek volna tovább haladni, hirtelen az elkerülõn találták magukat, mert az visz „egyenesen” tovább. Miért így alakították ki – tették fel a kérdést.
Magyar Közút Nonprofit Zrt. az adott szakasz üzemeltetési és fenntartási feladatait látja le, a terveztetés és kivitelezés nem a cégünkhöz tartozott.

Fontos kiemelni, hogy mindig az elkerülõ szakasz élvez elsõbbséget ilyen esetekben, hiszen az a cél, hogy a gépjármûforgalom minél gyorsabban, zökkenõmentesen tudja elkerülni az adott települést. A végleges és teljes megoldást az jelentené, ha az útszakasz rákerülne a navigációs rendszerekre, több lehetõségünk nincs az útszakasz elõjelzésére – válaszolta a kérdésre Pécsi Norbert szóvivõ.
Ehhez csak annyit, az elágazás elõtt négy tábla jelzi a haladási irányokat, kettõ magyarázó, két késõbbi útbaigazító. Így valóban csak a rutinból való vezetés okozhatja a bosszúságot.

HBN

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!