2024. május 6. Hétfő, Ivett, Frida.
 
Melegrekord: 41,7 fok! Forrás: hajdupress.hu
Utolsó módosítás: 2013-06-18 09:54:41
Az Országos Meteorológiai Szolgálat öt megyére elsõ-, tizennégy megyére és a fõvárosra pedig másodfokú figyelmeztetést adott ki keddre a hõség miatt.

meteorológiai szolgálat veszélyjelzése szerint kedden a napi középhõmérséklet 25 Celsius-fok felett alakulhat, emiatt citromsárga, vagyis elsõfokú figyelmeztetést adtak ki Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Nógrád és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékre.
Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Fejér, Gyõr-Moson-Sopron, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém, Zala és Pest megyékben, valamint a fõváros területén pedig tartósan 25 fok felett alakulhat a napi középhõmérséklet, ezért ezeken a területeken narancssárga, vagyis másodfokú figyelmeztetés szerepel.
Az elõrejelzés szerint kedden a legalacsonyabb hõmérséklet 15 és 20, a legmagasabb nappali hõmérséklet 32 és 35 fok között alakul.
Emellett kedden is nagyon erõs, a figyelmeztetési értéket meghaladó 7,8-as UV-B sugárzás várható. Addig nézzék meg, melyek a melegrekordok Magyarországon!



Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!