2024. április 30. Kedd, Katalin, Kitti.
 
Polgárõr Horgászverseny KomádibanForrás: saját
Utolsó módosítás: 2013-07-15 11:43:55
A Komádi Polgárõr Szervezet Komádiban a Tó-horgászegyesület taván megyei horgászversenyt szervezett, melyre 12 csapat nevezett be. Komádi Polgárõr Szervezet három csapattal, valamint Komádiból még a Tûzoltóság illetve a Komádi Purina. Ezen kívül Váncsod Polgárõrség két csapattal, Hajdúszovát, Magyarhomorog, Körösszegapáti, Ebes és Újléta polgárõr csapatai vettek részt. A horgászversenyen részt vett Balogh László a Hajdú- Bihar Megyei Polgárõr Szövetség vezetõségi tagja, aki maga is horgászott az Ebes csapatában.

Reggel 7óra elõtt Bura Zoltán a Komádi Polgárõrség elnöke köszöntötte a csapatokat, majd Pálfi Zoltán a Tó-horgászegyesület gazdasági vezetõje mondta el a szabályokat. Ezután megtörtént a sorsolás a horgászhelyekrõl és kezdetét vette a verseny. A verseny közben folyamatosan zajlott a mérlegelés, amit a háromtagú versenybizottság végzett: - (Pálfi Zoltán, Tóth Sándor, Szabó Zsolt). 12 óráig tartott a verseny, addig Takács Judit és Balogh Annabella a finom babgulyás elkészítésén fáradozott. A mérlegelések összesítése után díjkiosztás következett. Az elsõ három helyezett csapat kupát és oklevelet kapott és a legnagyobb hal kifogója is, a többi csapatok emléklapot vehettek át. Emléklapot kapott még Farkas József „Különleges élõlény” kifogásáért. Õ ugyanis teknõsbékát fogott ki. A díjakat Bura Zoltán a Komádi Polgárõr Szervezet elnöke adta át. Helyezések: - I. – Hajdúszovát /Nagy István, Bernáth István, Szabó Zsolt/ - 25 kg, 96 dkg, II. – Körösszegapáti /Virányi Csaba, Kövér János, Kövér Gergõ/ - 18kg. III. – Ebes /Balogh László, Kiss József, Kiss Lajos/.

Legnagyobb hal kifogója: - Kövér Gergõ /Körösszegapáti/. A csapatok összesen 101 kg. halat fogtak ki. A halakat a mérlegelés után visszaeresztették a tóba. A díjkiosztás után elfogyasztották a finom babgulyást, és akinek kedve volt még szórakozni is az átruccant Magyarhomorogra, a falunapra

Cserép Imre

tudósító

/Fotók: - Cserép Imre /

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!