2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Nem hagyta magát a Csemete utcai boltos néniForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-06-30 14:27:18
A 60 éves nõi alkalmazottat egy késsel fenyegetõzve a bevétel átadására szólította fel a támadó. A Csemete utca habár csak 5 percre van a belvárostól, mégis sötétedés után már nem érdemes gyalogosan közlekedni...

2009. június 18-án 20 óra 30 perc körüli idõben Debrecenben, egy Csemete utcai kisboltba tért be ismeretlen személy és az ott dolgozó 60 éves nõi alkalmazottat egy késsel fenyegetõzve a bevétel átadására szólította fel.

 

A férfi felszólításának az eladó nem tett eleget, a riasztót is megnyomta, melynek hatására az elkövetõ – zsákmány nélkül - elmenekült a helyszínrõl. Az ügyben a Debreceni Rendõrkapitányság, Bûnügyi Osztálya rablás bûntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

 

A keresett férfiról a mellékelt grafikai rajz készült. A 30 év körüli férfi 160 cm magas, vékony testalkatú, csontos, beesett arcú, az elkövetés idõpontjában egy látszólag méretekkel nagyobb, szürke színû gyakorlóruházatot, fején ún. bocskai gyakorlósapkát viselt.

A rendõrség várja azon személyek jelentkezését, akik felismerik a mellékelt grafikai rajzon látható férfit, kilétérõl, tartózkodási helyérõl információval rendelkeznek.

 

Jelentkezzenek azon személyek is, akik aznap késõ este a környéken jártak és a történtekkel összefüggésben bármilyen érdemleges információval rendelkeznek.

 

Jelentkezni lehet személyesen a Debreceni Rendõrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás u. 4. szám „E” épület Fszt./2. számú hivatali helyiségében) vagy telefonon az 52/516-400/ 27-30-as telefonszámon, illetve a 107-es, 112-es segélyhívókon.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!