2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Az elmúlt 24 óra eseményei.Forrás: polcie.hu
Utolsó módosítás: 2013-10-07 21:30:06
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, közülük 3 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 17 személyt állítottak elõ, ebbõl 2 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 3 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melybõl 2 súlyos, 1 könnyû sérüléssel végzõdött.

Egy debreceni férfi 2013. október 6-án 03 óra körüli idõben telefonon tett bejelentést a rendõrkapitányságra arról, hogy a Simonffy utcáról, az õrizetlenül hagyott kerékpárját ismeretlen személy ellopta. A helyszínre érkezõ járõrök azonnal megkezdték az adatgyûjtést, amelynek köszönhetõen fél órán belül - a Csapókerti vasútállomáson - rátaláltak a kerékpárra és a tolvajra. A hajdúhadházi férfit a rendõrök elfogták és elõállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, majd õrizetbe vették.

A 29 éves B. Péter ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetõeljárás a Debreceni Rendõrkapitányságon.


Hosszúpályi rendõrök 2013. október 6-án 18 óra körüli idõben Mikepércsen elfogtak egy 34 éves férfit, aki ellen elfogató parancs volt érvényben. A férfit súlyos testi sértés elkövetése miatt körözte a Debreceni Járásbíróság. J. Károlyt elfogását követõen a járõrök elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, ahol õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!