2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Kihagyhatatlan buli DebrecenbenForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-07-20 15:07:32
Szerdán indul a Nagyerdõn a nyár kihagyhatatlan debreceni bulija, a Campus Fesztivál. A rendezvény idejére esõ nem, kétszáznál több program azonban várható.

A Bastardos zenekar nyitja meg szerdán 14.30 órakor a Debrecen Színpadon a fellépõk sorát, bár a sátorozók már kedden beköltözhetnek a régi nagyerdei kemping területén kialakított területre.

A Campus Fesztivál négy napján nemcsak a hazai zenei élvonal képviselteti magát, de külföldi világsztárok is színpadra lépnek: a finn The Rasmus és a nemzetközi összetételû, bulizós világzenét szolgáltató Shantel csütörtökön, a norvég Madcon és az angol Chumbawamba szombaton gondoskodnak az egyedi hangulatról, hiszen ezek a zenekarok sehol máshol nem játszanak idén Magyarországon, csak a Campus Fesztiválon.

A látogatók a Nagyerdei körút Pallagi út felõli részénél léphetnek be a buli területére, az autósoknak érdemes tudniuk, hogy az Ady Endre sugárútig ezt a területet kedden reggeltõl egészen vasárnap estig lezárva tartják.

A fesztiválozók épségérõl folyamatos egészségügyi szolgálat gondoskodik, ám az olyan õrületektõl, mint házasságkötés egy mûanyag pohárral, még ez sem szokott senkit megvédeni.

A FOKK színpadán az idén is Okker atya elé lehet járulni, hogy egy mókás „szertartás” után létrejöjjön a fesztiválos kötelék – akár emberek, akár tárgyak között. Igazi különlegességnek ígérkezik idén az Utcai Mutatványosok Találkozója, melyen gólyalábasok, zsonglõrök, tûztáncoltatók mûsorát egyaránt megcsodálhatjuk, de a víztorony lounge bárjából éjféltõl megtekinthetõ mozifilmek is garantáltan vonzzák majd a fiatalokat.

A több mint kétszáz programot összefoglaló mûsor- és információs füzetet a helyszínen mindenki beszerezheti, így könnyû lesz az eligazodás a megannyi színpad és sátor kínálatában, a vendéglátóhelyek és egyéb látványosságok, szolgáltatások megtalálásában. Bõvebb olvasnivaló: www.campusfesztival.hu

 

LETÖLTÉSEK:

 

Bõvebben a fesztiválról (pdf) !!!

A részletes program (pdf) !!!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!