2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
Koreai tudós forradalmasította a természetes bõrápolástForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2013-11-24 09:46:49
Az eredményes hatású természetes bõrfiatalítás, bõrápolás iránti kereslet ugrásszerûen megnõtt az utóbbi néhány évben. Ezt az igényt felismerve egyes nanotechnológiai kutatók figyelme az újból felfedezett nemesfémre, az ezüstre irányult, melynek õsidõk óta ismert az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatása.

Egyre inkább nyilvánvaló, hogy a legtöbb – kereskedelmi forgalomban kapható arc, - test, - és hajápoló szerekben, sok az emberi egészségre káros, néha veszélyes összetevõ. Felgyorsult korunk, és a vegyi anyagok okozta terhelés következményeként rohamosan nõ a bõrproblémák, és bõrbetegségek száma. Ebben a környezetben nagyon felértékelõdik azoknak az alapanyagoknak, eljárásoknak a szerepe, amik hatékonyak, és ugyanakkor természetesek, és vegyszermentesek. Ebbe a vonulatba tartozik az õsidõk óta ismert ezüst is.

Az ezüst, az a csodálatos és rendkívüli módon hatásos mikroba elleni szer, ami több mint 650 féle vírust, baktériumot, és gombát képes elpusztítani öt-hat perc alatt, és nincs az élõ szervezetet terhelõ mellékhatása!

Young Choi, mivel ismerte az ezüst természetes sterilizáló, antibakteriális hatását, kutatta annak sokrétû és egyszerû felhasználási módjait. Munkájában, a nanotechnológia ugrásszerû fejlõdése és nagyon sok elvégzett kísérlet segítette õt. 


Young Choi addig kutatott, kisérletezett a nano ezüst technológián, amíg megalkotta az úgy nevezett ezüstszivacsot (silver foam). Az ezüstszivacs egy térhálós szerkezet, mely 99,99 %-os laboratóriumi tisztaságú ezüstöt tartalmaz. Munkájának világújdonsága, hogy az ezüst felületét, az eredeti méretéhez képest 6000 szeresére tudta megnövelni. A technológiai bravúr eredménye, hogy az ezüstszivacsról vízzel érintkezve, szinte korlátlanul és fizikai módon (kémiai beavatkozás nélkül) maguktól oldódnak az ezüstionok a vízbe. Ezt a technológiai felfedezését szabadalmaztatta és hivatalosan is megalapította Silverex Co. vállalatot. A cég székhelye a dél-koreai Incheon városa.

Young Choi azt tapasztalta, hogy a Silverex nano technológiás ezüstionokkal dúsított víz, könnyebben hatol be a bõr legmélyebb rétegeibe is. Antimikrobális tulajdonságai  miatt, a fertõzéses betegségek megakadályozása mellett fontos szerepet játszik a bõr természetes immunitásának megerõsítésében. Megvédi, nyugtatja a bõrfelületét a negatív külsõ hatásoktól. Az ezüstionok természetes antibiotikumként vesznek részt a különbözõ nem kívánt mikroorganizmusok elleni harcban, melyek a bõr felszínét gyakran megfertõzik és öregítik.

A Silverex termékek megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek, melyet számos nemzetközi tanúsítvány igazol. Több nemzetközi szabadalommal és innovációs díjjal rendelkeznek. Megkapták az FDA (Amerikai Élelmiszer Ellenõrzõ Társaság) - a világ egyik legszigorúbb ellenõrzõ hivatalának - az elismerõ tanúsítványát.                                      

A Silverex termékek igazi kozmetikai értéke, hogy a bõrt tartósan hidratált állapotban tartják.  A legapróbb ráncokat is tovább mélyítõ mikroorganizmusokat – melyek, többek között felelõsek a bõr öregedéséért és ráncosodásáért - elpusztítják. Ezért, csodaszámba megy a bõrre gyakorolt a ránctalanító, és bõrkisimító hatása. A Silverex ezüstionos termékek megalkotását gyógyászati és kozmetikai forradalomnak tartják, mely teljesen meg fogja változtatni a jövõ bõrápolását. A kozmetikusok, bõrgyógyászok, pedikûrösök tapasztalatai igen pozitívak.

Ma az ezüst használata nagyon gyorsan, a legszélesebb gyógyászati és esztétikai területeken terjed a világban. A „Silverex” márka és termékek megjelenése a legjobb bizonyítékai annak, hogy van hatékony megoldás a természetes, és vegyszermentes bõrápolásra.

További információkat talál a Silverex termékekrõl: www.ezustion.com

A fiatalság élménye mindenkinek jár!

Az ezüstionok alkalmazásának szinte korlátlan lehetõsége van. Hatékony alternatívája a hagyományos kozmetikumoknak és bõrvédõ szereknek. Ha kíváncsi, hogy bõrének fiatalságát és szépségét hogyan tudja könnyen fenntartani és az idõ kerekét visszaforgatni, iratkozzon fel a „Kortalan szépség az ezüstionok erejével” tanulmánysorozatra.

Ha most feliratkozik,  elküldjük ajándékba  Az egészséges bõr 7 egyszerû titka címû E-book-ot, melyben kiemeltük azt a 7 legalapvetõbb dolgot, melyre feltétlenül érdemes oda figyelni bõre szépségének és egészségének védelmében.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!