2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
Tökéletes bõrmegújítás, bõrvédelem télen is, a szenzációs ezüstion spray-velForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2013-12-04 08:03:26
Az ezüst, az a csodálatos és rendkívül hatásos, természetes kincsünk, ami nélkülözhetetlen a gyógyászat, a kozmetika és a bõrápolás legtöbb területén. Évezredek óta védi a családokat, szépíti a nõket. A nanotechnológia rohamos fejlõdése új perspektívát nyitott az ezüst számára.

Az ezüst erõteljes mikroba elleni szer, ami több mint 650 féle vírust, gombát, és baktériumot képes elpusztítani öt-hat perc alatt, és nincs az élõ szervezetet terhelõ mellékhatása! Az újkori gyógyításban már több mint 130 éve használatos antibiotikus és antiszeptikus hatásai miatt. Manapság az ionizált nanoezüst részecskéket számos orvosi, gyógyászati, ipari termékben, kozmetikumokban alkalmazzák.

A tudomány igazi értéke akkor nyilvánul meg, amikor a mindennapi gyakorlatba képes az eredményeit használható formában átültetni. Koreában egy zseniális, és a természetes anyagok iránt elkötelezett tudós Young Choi éveken át kutatta a nano-ezüstben rejlõ lehetõségeket. A fejlett nanotechnológiának köszönhetõen Young Choi-nak sikerült az ezüst felületét az eredeti méretéhez képest, a 6000 szeresére növelni, így végül megalkotta az úgynevezett Silverex ezüstszivacsot.

Ennek a mûszaki bravúrnak köszönhetõen az ezüstszivacsról, vízzel érintkezve szinte korlátlanul, ezüstionok oldódnak bele a vízbe, mely által az ezüst összes áldásos hatása hatványozottabban érvényesül.

Az ezüstionokban gazdag víz különleges tulajdonsága, hogy:

• Nagy mennyiségû vizet képes megkötni a bõrben. Ezáltal kivételesen jól hidratál, stabilizálja a bõr funkcióit!
• Kiváló gyulladás csökkentõ, sebregeneráló hatású!
• Serkenti a bõrsejtek megújulását, gátolja a bõr öregedését!
• A felszíni vagy mélyrétegû vízhiányos, ráncosodásra hajlamos, érzékeny bõr számára valóságos mentõöv!

A tél támadásai a bõr ellen

Télen lényegesen könnyebben szárad ki, sérül a bõrünk. Számos, erõteljesen károsító külsõ hatás éri. A hideg, szeles idõjárásban, elengedhetetlenül fontos, hogy a bõr védett és hidratált állapotban legyen! A kinti hideg és a benti meleg levegõ, hõmérsékletének állandó váltakozása, a fûtött szoba száraz levegõje, nagyon megviseli az arc és a kéz felületét. A bõrnek sok kihívással kell egyszerre megküzdeni, így gyakran kipirul, kisebesedik, romlik az ellenálló képessége, ilyenkor érzékennyé is válik.

A tél, még az egyébként problémamentes bõr számára is nagyon megterhelõ! Bõrünk védelme a tél kihívásaival szemben többletápolást, körültekintõ gondoskodást igényel.

Üzenjen hadat a természet erõinek a Silverex ezüstionos spray-vel



A Silverex ezüstion spray 99,99% tisztaságú ezüstszivacsot tartalmaz. Az ezüstionok folyamatosan és korlátlanul állíthatóak elõ vele. Bõrvédõ hatása tiszteletet parancsoló! Erõteljes szépségápolási, és higiéniás termék. Silverex ezüstion spray, eredményessége, hatásossága miatt forradalminak számít a kozmetika, bõrápolás, bõrvédelem legtöbb területén.

A Silverex ezüstionos vízbõl elegendõ pár fújás a bõrre, és a hatása azonnal érzékelhetõ.

• Vízmegkötõ képessége a bõr mélyrétegeiben érvényesül, így télen biztonságosan megóvja bõrét a kiszáradás veszélyétõl.

• Erõteljesen javítja a bõr tónusát, és belülrõl újítja meg szerkezetét.

• Visszaállítja a bõr puhaságát és rugalmasságát, amit a hideg, szeles idõ elvett.

• Könnyen behatol a bõr pórusaiba, megtisztítja azokat a megtelepedett kórokozóktól, és védelmet nyújt a tél külsõ negatív hatásaival szemben.

• Az ionizált ezüstvíz azonnal nyugtatja a bõrt, ápoltabb, szebb bõrt biztosít.

Minden bõrtípusra egyaránt kiváló, életkortól és nemtõl függetlenül!

Használata egyszerû. Könnyû, mint egy kölnis üveg. A kézhez könnyen illeszkedõ, hengeres formája van. Tiszta vízzel feltöltve, 30 perc elteltével már használatra készen is áll! Bármikor újra lehet tölteni, alkalmazásának gyakorisága korlátlan, élettartama 3 - 4 év.

Megjelenése is szép, és tetszetõs, ezzel is jelezve különlegességét, egyediségét.

Az egész család számára értékes Ajándék!

További információkat talál a Silverex termékekrõl: www.ezustion.com

Az ezüstionok alkalmazásának szinte korlátlan lehetõsége van. Hatékony alternatívája a hagyományos kozmetikumoknak és bõrvédõ szereknek. Ha kíváncsi, hogy bõrének fiatalságát és szépségét hogyan tudja könnyen fenntartani és az idõ kerekét visszaforgatni, iratkozzon fel a „Kortalan szépség az ezüstionok erejével” tanulmánysorozatra.

Ha most feliratkozik, elküldjük ajándékba Az egészséges bõr 7 egyszerû titka címû e-book-ot, melyben kiemeltük azt a 7 legalapvetõbb dolgot, melyre feltétlenül érdemes oda figyelnie bõre szépségének és egészségének védelmében.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!