2024. május 8. Szerda, Mihály.
 
Kõkemény illegál autózás DebrecenbenForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2013-12-27 20:07:02
Idén is megtartották a hírhedt illegális autósversenyt Debrenceben – írta a Dehir.hu. A helyi lap szerint ez már hároméves hagyomány a hajdúsági városban, amit mindig december 26-án éjjel, az Auchan bevásárlóközpont elõtti körforgalomban tartanak meg.

Több száz nézõ követte élõben az illegális faroló – azaz a szervezõk szóhasználatával: driftelõ –versenyt. Volt, aki készített videót, így mi is megnézhetjük, ahogy füstölgõ gumikkal sodródnak a bátor versenyzõk az Auchan elõtt körforgalomban.

 

De aztán megérkeztek a rendõrök is, akik gyorsan véget vetettek az eseménynek, sõt, az újság szerint bírságokat osztottak ki, és feljelentéseket is tettek.

 

A rendõrség korábban azt is közölte, Debrecenben rendszeresek az ilyen illegális autóversenyek, a legtöbbet az interneten szervezik és hirdetik meg. A rendõrség szerint a szervezõk sok száz emberéletet kockáztatnak, épp ezért azt kérik tõlük, hogy a versenyeket szervezett kereteken belül tartsák meg – mondta Plásztán-Kopcsa Kamilla, a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!