2024. április 27. Szombat, Zita.
 

A szombati munkanapok, így a tanítás a „nem szeretem” napok közé tartozik a felnõttek és a diákok körében is. Ezért a József Attila Általános Iskolában az október 18-i Bûnmegelõzési és Egészségvédelmi Nap jó fogadtatásra talált. Az ÁVP Hungary Közhasznú Egyesület segítségével megvalósult napon rendkívül színes programokban lehetett része az iskola apraja-nagyjának.

Berettyóújfalu Város Önkormányzata 4383024 forint uniós támogatást nyert a Környezet és Energia Operatív Program „A fenntartható életmódot és az ehhez kapcsolódó viselkedésmintákat ösztönzõ kampányok (szemléletformálás, informálás, képzés) címû pályázati konstrukciójával az Új Széchenyi Terv keretében.

Berettyóújfalu – Elsõ helyezést értek el a berettyóújfalui József Attila Általános Iskola tanulói a Sajó Károly Kárpát-medencei Környezetvédelmi csapatverseny területi döntõjén Hajdúböszörményben, ahol Hajdú-Bihar, Szabolcs- Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok Megye csapatai mérték össze tudásukat.

Kirándulás az Érmelléken2012-04-23 10:57:55

2012. április 2-án (hétfõn) a József Attila Általános Iskolából tíz ötödik és tíz hatodik osztályos tanuló vett részt a Bihar megyei Margittán található Horváth János Iskolaközpont által szervezett kiránduláson, amely során megismerhettük az Érmellék nevezetességeit, azon belül is legfõképpen a magyar irodalom és a magyar történelem alakjaihoz kapcsolódó emlékhelyeket.


Idén rendhagyó módon, nem a Népligetben álló kopjafánál, hanem a József Attila Általános Iskola aulájában emlékeztünk meg a kommunizmus áldozatairól.

« 1. oldal »