2024. április 26. Péntek, Ervin.
 

Futsal - A Magyar Kupa-elõdöntõ után a bajnokságban is összemérte erejét azMVFCBerettyóújfalu és a Colorspectrum Aramis: a péntek esti találkozót magabiztosan – 7–2-re – nyerte a hazai csapat, a Mezei-Vill együttese.

A vendégek küzdöttek, de csak a kapufát sikerült eltalálniuk – azt viszont többször is.

Továbbjutott a Magyar Kupában a Mezei-Vill FC; a berettyóújfalui futsalosok a Ferencváros otthonában gyõztek szerdán késõ este a harmadik forduló második mérkõzésén.

A Ferencváros alakulatával csapott össze a Magyar Kupában a Mezei-Vill FC csütörtök este, s Bacsó Richárd vezetõedzõ tanítványai sikerrel teljesítették aktuális feladatukat.

Utolsó idei bajnoki mérkõzését is megnyerte a Mezei-Vill FC, noha nem várt könnyû feladat hétfõ este Bacsó Richárd vezetõedzõ tanítványaira: a tabellán negyedik helyezett Colorspectrum Aramis vendégeként kellett pályára lépniük.

Idei utolsó bajnoki mérkõzésére készül a Mezei-Vill FC élvonalbeli csapata: Trencsényiék december 6-án, hétfõn este fél nyolckor lépnek pályára Budaörsön, a Colorspectrum Aramis otthonában.

Az eredetileg tervezett december 17-e helyett december 2-án, csütörtökön játszik az Üllõ FC Csõ-Montage együttesével az MVFC Berettyóújfalu.

A Mezei-Vill is pályára lépett hétfõ este a pénteki, gyõri rangadó után. Trencsényiék Miskolcra utaztak, ahol a Borsod Volán Szabadidõközpont együttesével találkoztak; az összecsapást magabiztosan – 6–2-re – nyerték az újfaluiak.

Gyõzelmet aratott Mezei-Vill FC futsalcsapata péntek este a nyíradonyi Harangi Imre Rendezvénycsarnokban tartott felkészülési tornán.

Toborzót hirdet a kétszeres futsal magyar bajnok, Magyar Kupa- és Szuperkupa-gyõztes MVFC Berettyóújfalu a sportág iránt érdeklõdõ fiatalok számára két korosztályban – U15 és U19 – július 20-án és 21-én.

« Előző « 4. oldal »