2024. május 9. Csütörtök, Gergely.
 
Jöhet a szeptember orrvérzésig!Forrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-08-31 12:13:42
A közlekedésben megint normál lesz a csúcsidõ, mert jönnek a diákok! Hanyag lezserül félretaszajtva bennünket, egy hátizsákos oldalvágással, amiktõl lépni nem lehet a „kocsi belsejében”. Lesz az utazásnak bukhéja!

Itt van újra szeptember


Hurrá, szeptember! Felvirradnak a kellemes, borús, hûs reggelek, megtelve élettel, mert a világ újra rendeltetésszerûen mûködik: megy mindenki a dolgára. Réti János jegyzete.

Már akinek van! Újra kereshetõk például testületek, hivatalok, zrt.-k, kft.-k, bt.-k döntéshozói, mert, aki keres, az mostantól talál(hat) is!

Hurrá szeptember! A földönjáró családok megjöttek a Balcsiról, a Tiszáról vagy a Fancsikáról, gazdaságunk sikerkovácsai meg Thaiföldrõl, a Fidzsi szigetekrõl, vagy a Bahamákól, ahol a magyar-tahai, magyar-fidzsi, magyar-bahamai együttmûködésrõl tárgyaltak a cég költségén, barátnõstõl. Fárasztó volt, a konkurrenciának sem kívánják! De már pörögnek is „ezerrel”!

Hurrá, szeptember! A közlekedésben megint normál lesz a csúcsidõ, mert jönnek a diákok! Hanyag lezserül félretaszajtva bennünket, egy hátizsákos oldalvágással, amiktõl lépni nem lehet a „kocsi belsejében”. Lesz az utazásnak bukhéja! Át nem adott, meg elõre lefoglalt ülõhelyek, dübörgõ MP3-as fülhallgatók és orrvérzésig basszus! Nemiségre felszólítás, egyes szám második személyben, tárgyas ragozással, csak úgy és hangoskodás. Tisztelet a kivételeknek!

Hurrá, szeptember! A tanerõk tanítanak, a tanítandók tanulnak. Vagy mi? Bajnokságok kezdõdnek és folytatódnak, a színházakban felgördül a függöny, mi pedig készülünk hûvösebb napokra. Rossz éjszakákon fûtésszámlákról álmodunk. Az ablakok réseit még nem ragasztjuk be, de veszünk egy új eldobható esernyõt. (Az elõzõt még nem dobtuk el, mondván kitart az még egy ideig.). Hetek kérdése és karácsonyi akciókba botlunk.

De alig egy év és megyünk szabadságra! Ha lesz honnan. És lesz hova.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!