2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
Újabb elásott holttest került elõ MohácsonForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-11-20 10:33:38
Megtalálták a hétfõn holtan elõkerült német nõ élettársának holttestét is Mohácson. A 71 éves férfi teste 6 méter mélybõl került elõ, ahová valószínûleg munkagép segítségével ásták el.

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, a föld alatt, öt méter mélyen találták meg egy német nõ holttestét a rendõrök Mohácson hétfõ este. A nõt és élettársát a múlt hét óta keresték, eltûntként. Három német állampolgárt gyanúsítanak a gyilkossággal, õket már hétfõn õrizetbe vették. A 38 éves férfi, a 42 éves férfi és a 23 éves nõ évek óta Magyarországon éltek, akárcsak az áldozat. A gyilkosság okát még nem tudni.

A Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság tájékoztatása szerint szerdán, Mohácson megtalálták a meggyilkolt nõ élettársának holttestét is. A 71 éves német férfit - ugyanúgy, ahogy az élettársát, a 69 éves német nõt - valószínûleg munkagéppel ásták el. A rendõrök most már több emberen elkövetett emberöléssel gyanúsítják a három elfogott gyanúsítottat. A két német férfi és egy német nõ elõzetes letartóztatásáról csütörtökön délelõtt dönt a Pécsi Városi Bíróság. Az ügyet külön nyomozócsoport vizsgálja.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!