2024. május 2. Csütörtök, Zsigmond.
 
5 Tipp Dér Henitõl!Forrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-28 10:54:27
Ma Dér Heni és Bella Levi tippjei segítenek bennünket eligazodni a boldogság, a harmónia keresésében, megteremtésében.

Dér Heni tippjei 

1. Mi a sikerhez vezetõ út legfontosabb eleme?


Merj álmodni. Idõnként elbizonytalanodik az ember, nincs megelégedve magával, kishitû, és úgy érzi, a világ összeesküdött ellene. Ezeken a gondolatokon gyorsan tudatosan tovább kell lépni. Kellõ hittel és akarattal az álmaid valóra fognak válni. 

2. Hogyan tegyem túl magam azon, ha valaki megbánt?

El kell gondolkodni, miért teszi. Vannak olyanok, akik így akarják fejleszteni a személyiségedet, odamondogatnak, kritizálnak. Ha fontos számodra, aki így reagál rád, próbáld meg úgy alakítani a cselekedeteidet, hogy megfelelj neki, meglátod, abba fogja hagyni. Ha pedig érzed, hogy csak gonosz, irigy, rosszindulatú, fütyülj rá. Nem szerethet mindenki, nem tudsz megfelelni az egész világnak. Gondolj azokra, akik elfogadnak, a baráti körödre, és azokra, akik feltétel nélkül imádnak, - például a szüleid, a párod vagy a gyereked. Ez a legfontosabb, ez erõt adhat, hogy ne sokáig emészd magad. 

3. Hogyan élhetek egészségesebben, hogyan erõsíthetem az immunrendszeremet?

Az én tippem a futás. Futással minden stresszt le lehet vezetni. Jó, az elsõ két hétben majdnem meghaltam én is, de ma már közben a tájra figyelek, a légzésemre, és az a kellemes fáradtság, amit utána érzek, szavakkal le nem írható. Lenyugszom, kitisztulok tõle. 

4. Milyen tippet adsz kikapcsolódásra?

Naponta is kell pár óra, hetente is egy fél nap legalább, de az évi egy vagy két hét nyaralás nélkül nincs feltöltõdés. Nem lehet úgy dolgozni, hogy idõnként mindent, amivel év közben foglalkozol tökéletesen el ne felejts. Kapcsold ki kell a telefont, a számítógépet, és pénztárcádnak megfelelõen tartalmasan tölts el azt a 10-15 napot. Olcsó, de pihentetõ, tippek: sátorozás, szabad-strandok, séták az erdõben, szalonnasütés, társas játékok a családdal, a haverokkal… és így tovább. 

5. Mit tudsz tanácsolni a pályaválasztás elõtt állóknak?


Ami nekem bevált, arra esküszöm. Bármennyire is tetszett a Megasztáros csillogás, és bármenyire is biztattak, hogy addig ragadjam meg a lehetõségeket, amíg lehet, rájöttem, hogy nem vagyok boldog. Jól tanultam, a szüleim a szívük mélyén ügyvédnek szántak. Valahogy ez bennem maradt. Elkezdtem mérlegelni, hogy még tényleg nagyon fiatal vagyok, és ha kiadok egy-két szólólemezt, de felhagyok a sulival, a csillogás elõbb utóbb véget érhet, én meg ott állok majd érettségi nélkül. Úgyhogy hazamentem, leérettségiztem, aztán visszajöttem. Az élet engem igazolt, hiszen csodálatos lehetõségeket kaptam. Bárkinek tudom tanácsolni, aki reflektorfényre vágyik, elsõ a suli. Mellette és nem helyette kell törekedni az ismertségre.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!