2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Megsérült a Barátság kõolajvezeték Forrás: haon
Utolsó módosítás: 2008-10-14 13:27:45
Spriccel az olaj az M0-ás autóút 44-es kilométerének közelében, egy szántóföldön.

A rendõrség délelõtt 10 óra körül kapta a bejelentést. A szakemberek megkezdték a sérülés okának kiderését és a kárelhárítást. A rendõrség tájékoztatása szerint az M0-ás forgalma zavartalan, és a környéken nincs lakóház, így senki nincs veszélyben.

 

Egy munkagép sértette meg kedden délelõtt a Barátság I. kõolajvezetéket az M0-ás autóút 44-es kilométere melletti szántóföldön - értesült a Független Hírügynökség. A MOL szakemberei az érintett szakaszt leválasztották a hálózatról, jelenleg azt várják, hogy ez kiürüljön.

A sérült szakasz 200 méteres körzetében robbanásveszély van, ám ez sem lakott területet, sem az M0-ás autóutat nem érinti. A tûzoltók egy medret alakítanak ki, hogy a kiömlõ olajat odatereljék. A rendõrség délelõtt 10 óra körül kapta a bejelentést. A szakemberek megkezdték a sérülés okának kiderítését és a kárelhárítást. A rendõrség tájékoztatása szerint az M0-ás forgalma zavartalan, és a környéken nincs lakóház, így senki nincs veszélyben - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!