2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
300 ezres gázszámlát kapott, pedig fával fûtForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-03-17 12:15:51
Összeesett a konyhában januári gázszámlája láttán egy mezõhegyesi asszony. Az amúgy is számos betegséggel küszködõ 73 éves nõ a számla szerint 2009. december 31-étõl 2010. január 22-éig összesen 304 ezer 637 forint értékû gázt használt el - írja a beol.hu.

Az asszony a lapnak elmondta, hogy fával fût, a gázt csak fõzésre használja, ezért volt számára érhetetlen a hatalmas összeg. Miután magához tért, felhívta a szolgáltatót, ahol azt ígérték, utánajárnak az ügynek. Közben az asszony az egyik ismerõse tanácsára limitálta a bankszámlájáról levonható összeget, szerencséjére. Ugyanis a szolgáltató pár nap múlva egy helyesbítõ számlát küldött ki, ami több mint 9 ezer forintról szólt, de közben kétszer is megpróbálták leemelni a bankszámlájáról a 300 ezer forintot.

Az asszony havonta jelenti be a mérõóra állást, így tudta, hogy az adott idõszakban csupán 3 köbméter gázt fogyasztott, így a 9 ezer forintot is sokallta, mert abból nem vonták le a korábbi túlfizetését és a gázdíj támogatást sem. Mostanra azonban rendezõdött a dolog, kiküldték neki a helyes összeget tartalmazó csekket, ám a szolgáltató még csak elnézést sem kért az asszonytól - írja a lap.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!